Здравейте! Момче на 18 съм. Имам приятелка от почти година. Тя е на 17. Преди дни се държеше много странно - не ме прегръщаше, не ме целуваше, не искаше да ми говори. Учим в едно училище, но сме в различни класове. В нейния клас има едно момче с което седят заедно, в межучасието са заедно, а и те са отраснали заедно.
Преди няколко дни тя беше в болница (има малко проблеми със здравето), когато отидох и той беше там носеше едно плюшено мече, което съм виждал в апартамента на приятелката ми. Само го попитах какво прави тук и той ми каза че тя му е като сестра и няма как да не е там. Малко след това и майка и дойде.
На мен ми беше много чудно защо това мече е у него. Вечерта той поиска да влезе при нея, пуснаха ни всички. Той и даде мечето тя се усмихна.
Пренощувахме в болницата. Изписаха я. Тя се прибра у тях.
На другия ден тя не се отдели от мен. Много странно как за няколко си променя настроенията и чувствата към мен.
Намислила е нещо, предполагам. Попитах я за онова глупаво мече и тя каза че е по-добре да не знам, но после ми каза.
Това мече било подарък от онзи когато били в детската градина и оттогава тя спи с мечето всяка нощ. А аз дори не знаех за това!
Дали тя обича него, дали ми изневерява!?