- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грешки?
Здравейте,
имам проблем с връзките или по-точно с грешните решения.От 2 години имам приятел или по-скоро вече е бивш,връзката ни тръгна без проблеми,нещата се случваха както би трябвало,не е имало драми,нито напрежение.Той е красив,умен,зрял,с цели и с бъдеще.Обичам го,той е мил,внимателен,романтичен и нежен,но нещо ми липсваше.Винаги беше до мен,подкрепяше ме,обича ме,но започна да настоява да живеем заедно,започна да говори за брак,за това да се преместя с него след няколко месеца във Франция,не спираше да говори за това и да настоява и ме притискаше да взема решение.Винаги сменях темата или му казвах,че не съм решила,защото това беше истината.Не знам дали искам да замина с него,но определно знам,че не искам да се омъжвам аз съм на 23 и аз имам мечти и бъдеще,защо трябва да следвам неговите.За това му казах,че искам време и е по-добре да се разделим за известно време,това се случи преди 1 месец.Но той не ме остави,продължаваше да е до мен и да ме притиска,една вечер бяхме в къщи,брат ми беше поканил негови приятели от академията,бяха само момчета,пиеха,смееха се,забавляваха се,аз и приятелят ми започнахме отново да се караме за Франция,за брака и за всичко,започнахме да си крещим доста и си казахме много тежки думи,тогава той си тръгна и ми каза,че приключваме,че нямало да ме чака да взимам решение,той е взел вече и е решил,че не иска да бъда част от живота му,че не желае дори да бъдем приятели.Почувствах се ужасно,никога не ми беше говорил така,не ми беше крещял.Аз се разплаках след като си тръгна,сгуших се в леглото и си сложих слушалките за да заглуша силната музика от другата стая.След около час брат ми влезе при мен и ми показа,че отиват на дискотека,след това каза нещо,но не го чух ,а само му махнах за чао.След като излязоха,станах и започнах да оправям след тях,взех си душ и отново легнах в леглото и започнах да плача,бях си пуснала силно музиката и плачех.Тогава някой отвори вратата на стаята ми,изпищях като го видях.Беше един от приятелите на брат ми,бях се запознала с него преди около година на едно парти,след това се оказа,че е приятел на брат ми,имах го като приятел във фейсбук,много красиво момче,от тези по които малките момичета припадат,с модерната прическа,хубавото тяло,тясните ризи и т.н.
Влезе в стаята ми,усмихна ми се и намали музиката,попита ме защо плача,а аз не спирах да го гледам стреснато,попитах го как е влезнал в нас,а той ми обясни,че е пил малко повече и е заспал в стаята на брат ми и никой не го е извикал.Тогава си спомних,че брат ми нещо ми каза и ми посочи неговата стая преди да излезе,но аз не обърнах внимание.Тогава той ме помоли да се облека и да отида при него в другата стая,не знам защо,но го изпълних каквото каза,беше изключително сериозен,когато влязох беше запалил няколко свещи,беше пуснал бавна музика и беше налял вино,дойде при мен и ме целуна по бузата,подаде ми чашата и ми каза,че съм твърде хубава за да плача.Бях в шок,чувствах се като в някакъв филм,познавах Денис достатъчно,че да знам,че е от момчетата които просто се забавляват с момичетата,без обвързване,че е груб и нахален.Все едно не беше той,седнахме и говорихме цяла нощ,беше мил и нежен и заспа до мен.Само ме прегръщаше,не ме целуна,не се опита да прави секс с мен.След това си тръгна и не го видях,нито чух повече,цяла седмица,след което ми писа във фейсбук и ми каза "Готов съм!",попитах го какво означава това и той ми каза,че ще ми обясни,след 3 часа когато излезем.Съгласих се и излязох с него,обясни ми че е имал предвид,че се е разделил с момичето с което излизал до сега или по точно с момичето с което се е забавлявал както обясни той.Но още по обърканото се получи точно тук,оказа се че въпросното момиче е бившата приятелка,на моят приятел и естествено аз я познавах,но не казах на Денис,че я познавам от тогава бяхме неразделни,прекравах цялото си време с него,говорехме,смеехме се,забавлявахме се,а секс е просто нямам думи,не съм правила по-хубав секс през живота си.Всичко беше идеално,до преди няколко дни,когато след един концерт в Арена Армеец,той се беше събрал с приятелите му в една къща,а аз с най-добрата му приятелка бяхме излязли по женски и към 4 сутринта отидохме във въпросната къща,когато влязох в стаята не можех да повярвам какво видях..
Бившата му приятелка,лежеше гола на леглото,Денис и приятелите му около нея,докосващи я,полуголи,а тя им правеше френска любов.Бях в шок,когато видях това и се развиках,дръпнах момичето,взехме дрехите й, и заедно с другото момиче я прибрахме в тях,след това се прибрах и не вдигнах телефона на Денис,не му отговорих на нито едно съобщение.
Как може някой да постъпва така? Аз как трябва да постъпя?
nice try
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За какво се преебах да го чета...
не ви ли мързи да си измисляте![]()
We have a Tolkien over here.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
На мен пък ми прилича на реална история, а не тролска.
Относно бившия ти приятел, всичко може да върви прекрасно, до момента в който някой не реши да тръгне по друг път(Франция).
Също така това, че те е напъвал за сериозни работи, те е уплашило, а и ти самата не искаш все още толкова сериозна връзка с който и ще да е.
Само да ти кажа, че разбираш един човек дали е за теб, чак когато заживеете заедно.
Относно другото момче Денис, няма какво да те учудва. Поне си правила хубав секс с него, ако не друго.
Здравейте,
не темата не е измислица за съжаление,бих искала да бъде,като цяло я написах просто защото снощи се чувствах много тъжно и някак ми стана по-добре когато го написах.
Бившият ми приятел никога не би постъпил така с някое момиче,както Денис,той също е красив и мил,но сякаш това че винаги да бъде мой,ме кара да не го искам,странно е,не мога да се разбера.
А колкото до Денис,наистина се надявах да има нещо хубаво в него и го виждах на моменти,наблягаше на секса,а аз нямах нищо против,защото наистина беше хубав секс,но какво мога да избирам между две красиви момчета,а и двамата ме отблъскват с грешките си и решенията си.
Благодаря на хората,които го прочета и се извинявам на тези,които са си загубили времето.
Мисля, че първо трябва да се изясниш със себе си, какво точно искаш и очакваш от една връзка...
А аз мисля, че може би ще е най-добре първо да ограничиш броя на хората, които допускаш толкова близо до себе си.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Предполагам,че искам това,което всички момичета и хора искат,а то е да бъда щастлива,да имам връзка,която ме кара да се чувствам добре,щастлива,удовлетворе на и обичана.
Не съм допуснала Денис,близо до себе си,кой знае колко,просто беше там когато имах нужда от някого и това продължи няколко седмици,но определено не заслужавам да бъда с човек,който би унижил по този начин момиче и да се възползва от чувствата й.Не допускам хората до себе си,с бившият ми приятел бяхме 2 години заедно,а никога не го допуснах,мисля че точно това е проблема,че не ги допускам до себе си.
Благодаря Ви,за адекватните коментари.
Имала си 2 годишна връзка, а не си го допуснала до себе си? Как така?
Тука се обърках жестоко, искаш да ми кажеш, че през тези 2 години, ти си играла сценарий?
Не и така както той би искал или по-точно както той ме допусна,не не съм играла сценарий,а просто не ми харесва хората да са изключително близко до мен,защото така ще знаят как да ме наранят.Въпрос на принципи и гледна точка,както казах не съм наранена от случилото се последния месец и половина,просто имах момент на слабост миналата вечер и го споделих,не задълбавай толкова,просто смятам себе си за по важна,от чувства и "любов" и се старая максимално да си спестя разочарованията,но не може винаги явно.