- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
Не всяка странност е хубава все пак. Иначе ти самата звучиш доста странно и затова май реши да се включиш толкова.Не всички хубави момичета са обвързани това щеще да е нещастие, но всички хубави момичета са били обвързани поне един път ( имали са малко повече от един приятел ) особено за момиче в днешни дни с тоя фб да си е нямала приятел значи не е физически много привлекателна и затова се опитах да кажа че не трябва да си супер красавица за да си обвързана, a да разчиташ на други качества. Kолко примери има за това За всеки влак си има пътници просто зависи какво търси и предлага авторката. ако е нисичка и не много красива и си пада по мускулести типове е нормално да си няма приятел дълго време. На мен ми е пределно ясно че има нещо което я спира психически да направи нужната промяна. Какво е то обаче трябва да каже тя![]()
Темата се коментира на много ниско ниво. Дълго време я отбягвах, но просто няма начин, ще се включа.
Авторката, ако наистина те притеснява това, обърни се към психотерапевт, сериозно. Може да има някаква по-дълбока причина за страха ти от интимност с мъжете - ти самата каза, че когато нещата станат по-сериозни, веднага биеш отбой. Изследвай защо се получава така.
Аз не мога да се наема (както и другите във форума) да обяснявам колко сериозен е проблемът ти, защото нямаме кой знае колко голяма информация. Но щом те притеснява, заслужава си да го изследваш с професионалист наистина.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Т'ВА Е НАЙ-ТЪПИЯ И НЕАДЕКВАТЕН СЪВЕТ КОЙТО СЪМ ЧУВАЛА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!!
Човек ако те харесва, те харесва заради това, което си. Ако иска да се промениш, то това не е човекът за теб, нито ти си човекът за него. Иии слънце, това не е грубост, а глупост. Силно се надявам момичето да не слуша такива разбирачи като теб, че иначе личността и отива право на дъното.
Авторке, насила хубост не става. Няма нищо притеснително или ненормално в това на тези години да не си имала връзки. Както казаха по-горе, спирачките ти може да се дължат на някакъв подсъзнателен страх... Но предвид, че и на мен ми се е случвало, смятам, че по-скоро не си открила точния човек. Както каза Paradosou, свестни хора не се намират под всеки камък. Не се притеснявай, не си стара мома да няма кой да те вземе, а си в разцвета на младостта си. Имаш толкова години пред себе си, все ще намериш човек, с който си допадаш до толкова, че да не го отблъснеш като видиш, че нещата отиват към връзка.![]()
Eха.
Kapi, остави го да си играе клоунската роля човека. Ясно е, че всякакви обяснения ще са излишни и най-много да ги игнорне. Поне разбрах, че съм физически непривлекателна, че ми липсват качества и че няма грам мъжки интерес към мен.
Хахахаха,нищо не се знае !! Може да има тайно влюбени мъже в теб![]()
![]()
![]()
![]()
Нека има, хаха. Ако оставим тайните настрани - който трябва е влюбен. Спирам да пиша, че много его се насъбра в темата, пък и аз допринасям с последните си включвания.
Последно редактирано от paradosou : 03-09-2015 на 11:08
То да имаше его ама да си на 18 или 19 и да си си нямала приятел преди и да имаш самочувствие при положение че най-вероятно вината е в теб,че не си хубава, а си странна....Звучи ми все едно се опитваш да убедиш повече себе си, а не менВсеки обича да мрънка,ама никой не обича да му казват истината в очите.В твоя случай тя изглежда е много гадна щом така реагираш
Добре щеще да си иронична ако имаше за какво,ама ти си каза истината май
По начина ти на говорене съм сто процента сигуряк,че си странна и не само си си нямала гадже ами си и девствена и наистина няма мъжки интерес към теб.Пък ако има е от такива като теб само че в мъжки вариант, от които е по добре да няма
А ти си се убеждавай каква си, за колко точна се имаш и красива и после като авторката пусни тема да анализираме защо не ти са се получили нещата
![]()
Няма какво повече да ти казвам истината,ти вече я знаеш и не искам че ще го сметнеш за заяждане а аз принципно исках да помогна на авторката
![]()
Приятел,какви са тези разсъждения безпочвени ? Хахаха ами ако е прекалено красива и принципна и не обръща внимание на еднотипните момчета?Аз не виждам да убеждава никого в нищо.Какъв е начина й на говорене,mate? Ако ти кажа,че съм сигурен аз пък,че не е странна,а е прекалено възпитана за да ти отговори по друг начин? Айде да не се караме,няма да си правиш такива заключения за хора,които не познаваш !!!! А ти колко ще си комплексиран,да пишеш за това кой колко красив,странен бил,а mate? ;] Избивай си комплексите другаде !!
дойдох тук да избивам комплекси докато ми стане яденето
Вие се познавате май обачеВземете се че сте си един за друг.Не исках да обидя никого и не смятам да пиша повече в темата
![]()
Много силно се колебая кой е най-зле от писалите тук![]()
Авторке, да не си на другия бряг ? Хипотеза.
Иначе е притеснително от гледна точка на тва, че вече порасваш и някои батковци като цяло предпочитат момичета с опит, ако ще и минимален. Т.е да е опарено момичето и малко или много да знае как се държи във връзка. Тва го казвам, щото аз за първи път правих секс на 18 и тогава се влюбих реално и липсата ми на опит да речем, че ме закопа. Ама всеки се учи все пак. Аз ако можех да върна времето назад, щях доста неща да променя в тийн годините си.
Надявам се твоя опит да е по-добър от моя и да избереш момче, което си заслужава. Не бързай и не се насилвай. Ама недей и да отхвърляш момчетата заради глупости (от рода на ... не отговаря на точка 53 от списъка с качества за идеалният мъж).
Първоначално написано от antifashionshit