- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
Не съм съгласен,че проблема е изцяло в нея.Какво като на 18 не е имала не я прави странна,нито грозна,нито дебела,просто е незаинтересована.Нужно ли е всички като са тинейджъри да се влюбват,да "обичат",да имат връзки?
smilelady - Не мисля,че трябва да се притесняваш чак толкова,че нямаш приятел,нито си имала.Просто си незаинтересована!! А пък може и да харесваш момичета знаеш ли.
Не говори на изуст, защото нормалното е точно да се влюбваш и да искаш да правиш секс през пубертета, а тя виж какво казва:
Някои от вариантите за които си мисля, е че е била влюбена в момчета, които не биха й обърнали внимание, и междувременно някакви средна класа са я сваляли и тя за да си го избие, и за да си вдигне самочувствието, ни пише такива глупости.
Или, не иска образът и да бъде сексуализиран заради някакви феминистически или религиозни догми, или романтични - твърде много дисни филми
Както и да е, ще си пусна егото в темата, и ще кажа, че се прави на интересна.
Каква е тази паника, за какво се паникьосва?
Кое я притеснява?
Аз никъде не видях отговор на тези въпроси.
Последно редактирано от NomNomNom : 03-07-2015 на 16:14
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еми не е така според мене. Имам една позната на 19 скоро стана и тя си е нямала приятел преди и смятам че всичко е ок и е така защото не си е харесала никой ама всъщност май никой не я харесва нея защото не е красива а е странна и това много едва ли биха и го простили.Авторката не знам как е но после смятам да пиша още![]()