.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Дилема

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
    Здрасти Не искам да съм груб,но вероятно проблема е в теб.Едва ли много ще ти го кажат,но на 18 да си нямала приятел не е нормално и трябва да промениш каквото трябва.Спортувай,ако си странна спри да бъдеш и нещата ще се уредят сами
    Не съм съгласен,че проблема е изцяло в нея.Какво като на 18 не е имала не я прави странна,нито грозна,нито дебела,просто е незаинтересована.Нужно ли е всички като са тинейджъри да се влюбват,да "обичат",да имат връзки?

smilelady - Не мисля,че трябва да се притесняваш чак толкова,че нямаш приятел,нито си имала.Просто си незаинтересована!! А пък може и да харесваш момичета знаеш ли.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Не съм съгласен,че проблема е изцяло в нея.Какво като на 18 не е имала не я прави странна,нито грозна,нито дебела,просто е незаинтересована.Нужно ли е всички като са тинейджъри да се влюбват,да "обичат",да имат връзки?
    Не говори на изуст, защото нормалното е точно да се влюбваш и да искаш да правиш секс през пубертета, а тя виж какво казва:

Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    H.S. - И двете. По-скоро това, че никой не ме привлича и не ми се струва подходящ е в следствие от това, че не искам връзка.
    paradosou - Нямам представа, преди не беше така. В момента, в който усетя, че нещата отиват към връзка, моментално се отдръпвам от човека.
    Някои от вариантите за които си мисля, е че е била влюбена в момчета, които не биха й обърнали внимание, и междувременно някакви средна класа са я сваляли и тя за да си го избие, и за да си вдигне самочувствието, ни пише такива глупости.

Или, не иска образът и да бъде сексуализиран заради някакви феминистически или религиозни догми, или романтични - твърде много дисни филми

Както и да е, ще си пусна егото в темата, и ще кажа, че се прави на интересна.
    Каква е тази паника, за какво се паникьосва?
    Кое я притеснява?

Аз никъде не видях отговор на тези въпроси.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-07-2015 на 16:14
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението

smilelady - Не мисля,че трябва да се притесняваш чак толкова,че нямаш приятел,нито си имала.Просто си незаинтересована!! А пък може и да харесваш момичета знаеш ли.
    Еми не е така според мене. Имам една позната на 19 скоро стана и тя си е нямала приятел преди и смятам че всичко е ок и е така защото не си е харесала никой ама всъщност май никой не я харесва нея защото не е красива а е странна и това много едва ли биха и го простили.Авторката не знам как е но после смятам да пиша още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си