.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Дилема

Hybrid View

Ами аз пък познавам изключително красиво,забавно и невероятно секси момиче,което никога не си е имала приятел,а е на 20 години.Не казвам,че не е правила секс,просто не е заинтересована от "чувствата,обещанията и празните думи" на мъжете.
    Казва същото,че се чувства в паника,когато нещата станат по сериозни и просто си тръгва,така че е индивидуално.

NomNomNom
    Кой е определя кое е нормално и кое не?
    Нормално е на 16 да можеш да караш мотор и да правиш секс,на 18 да пиеш алкохол и да можеш да се омъжиш/ожениш,а на колко е НОРМАЛНО да се влюбиш?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Ами аз пък познавам изключително красиво,забавно и невероятно секси момиче,което никога не си е имала приятел,а е на 20 години.Не казвам,че не е правила секс ....

NomNomNom
    Нормално е на 16 да можеш да караш мотор и да правиш секс,на 18 да пиеш алкохол и да можеш да се омъжиш/ожениш,а на колко е НОРМАЛНО да се влюбиш?
    1.Значи е правила секс, т.е. отпада от групата , плюс може да крие, познавам красиви момичета от добри семейства, които са се криели от всички , че правят секс, за да нямат проблеми с родителите си.

Нашата маца тука си казва, че нямала желание.

За второто, абсолютно няма да те отразя, говоря за нещо биологическо обосновено, ти глупости ръсиш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Ами аз пък познавам изключително красиво,забавно и невероятно секси момиче,което никога не си е имала приятел,а е на 20 години.Не казвам,че не е правила секс,просто не е заинтересована от "чувствата,обещанията и празните думи" на мъжете.
    Казва същото,че се чувства в паника,когато нещата станат по сериозни и просто си тръгва,така че е индивидуално.

NomNomNom
    Това прозвуча почти все едно описваш себе си...дали другите са на същото мнение.Авторката също вероятно е девствена,а не само да си е нямала приятел преди.

Цитирай Първоначално написано от smilelady Виж мнението
    Нямам интерес, а не искам да е така. Момиче съм, почти на 18, и ако изключим някакви безобидни закачки, не съм имала романтични отношения с никого. Имало е потенциал да станат нещата с не едно момче, но не са прераствали във връзка и то по мое желание. Най-неприятното е, че не знам на какво се дължи това. Когато бях по-малка все си мислех, че е просто временно, че ще премине и ще се влюбя все някога, но времето се изниза много бързо и ето ме пак на изходна позиция. Вече започвам да се притеснявам, майка ми уж на бъзик ми обяснява, че сега му е времето, защото като стана на 40 няма да имам много кандидати . Не знам какво не ми е наред, само при мисълта да съм с някого, изпадам в паника.
    Въпросът ми е: Трябва ли да се насиля да започна връзка, въпреки че не изпитвам никакво желание за такава, и да се надявам, че ще се получи, или да изчакам нещата сами да се случат, с риск това да не е в близкото бъдеще.
    Аз ще се присаединя към общото мнение че или нещо куца в теб или..то май няма друг вариант.И не забравяй че ако физически не си привлекателна макар това да е важно винаги има други неща на които може да разчиташ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си