.
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Дилема

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ква е дилемата, последно
    "да направя ли нещо, което не ми се прави, или да не го направя", ако правилно съм разбрал?
    бати дилемата
    Смешно изглежда, да, ама някак не се сещам за човек, който винаги, в 100% от ситуациите да е на километри от конформизма под една или друга форма. С това не казвам, че защитавам нагаждането към масовите очаквания ест, нито целта ми е заяждане.

Оф, в тоя живот редовно влизам в ролята на адвокат xD, което от време на време става причина да иронизирам сама себе си, но все тая. С другите писали в темата вече ще се заям. Така говорите, че излиза че едва ли не повечето (ако не всички) обвързани момичета са хубави и си струва да бъдат занимавани, защото са достатъчно ок като характери... Само smilelady е жертва на набиващи се в очи бъгове...Сериозно?
    Да, има обвързани хора, които неслучайно са част от двойка, симпатична компания са, мислещи, може да им се разчита, бива ги за приятели, интересът към тях е стабилен... това ли обаче е преобладаващата част? Второ - какво значи "Ако си странна, спри да бъдеш"?! Всеки вид странност ли е кофти и задължително ли е въпросното различие да те отличи в 'черен' смисъл? Чудно как я намирате всичката тая ограниченост.
    Не е задължително авторката да е хипер точното момиче, в крайна сметка всички си имаме недостатъци, ама вие много смело раздавате присъди, когато е съвсем възможно причината за ситуацията й да е далеч от криво насочено его. Щях да драсна няколко реда догадки, но като се замисля би било безплодно, така че спирам до тук.
    Последно редактирано от paradosou : 03-07-2015 на 18:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си