Цитирай Първоначално написано от MadMadLife Виж мнението
Здрасти Не искам да съм груб,но вероятно проблема е в теб.Едва ли много ще ти го кажат,но на 18 да си нямала приятел не е нормално и трябва да промениш каквото трябва.Спортувай,ако си странна спри да бъдеш и нещата ще се уредят сами
Т'ВА Е НАЙ-ТЪПИЯ И НЕАДЕКВАТЕН СЪВЕТ КОЙТО СЪМ ЧУВАЛА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ!!
Човек ако те харесва, те харесва заради това, което си. Ако иска да се промениш, то това не е човекът за теб, нито ти си човекът за него. Иии слънце, това не е грубост, а глупост. Силно се надявам момичето да не слуша такива разбирачи като теб, че иначе личността и отива право на дъното.

Авторке, насила хубост не става. Няма нищо притеснително или ненормално в това на тези години да не си имала връзки. Както казаха по-горе, спирачките ти може да се дължат на някакъв подсъзнателен страх... Но предвид, че и на мен ми се е случвало, смятам, че по-скоро не си открила точния човек. Както каза Paradosou, свестни хора не се намират под всеки камък. Не се притеснявай, не си стара мома да няма кой да те вземе, а си в разцвета на младостта си. Имаш толкова години пред себе си, все ще намериш човек, с който си допадаш до толкова, че да не го отблъснеш като видиш, че нещата отиват към връзка.