.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Обичам да доминирам

Обичам да доминирам в връзките ми с момчетата и заради това са ме зарязвали много. Открих момчето на живота ми. Той винаги прави това което му кажа и е много красив. Гледах в интернет момичета да гримират и обличат с женски дрехи приятелите си и реших да направя същото с гаджето ми. Стана много красив и дори след това правихме по-дълъго време секс. В нас го накарах да носи женските дрехи. Той се похвали на приятелите си и те почнаха да го обиждат. Сега се отказa от това да е облечен като жена. Какво да правя? Защо момчетата не приемат добре изглеждащи момчета в женски дрехи и грим? Викат му че е педал.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Kids these days...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на fls63
    Хахахахахах,само аз ли мисля,че marga_rita е написала тази тролска тема,колкото да има нещо в този форум?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Сложи ли си и прашките ти ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от fls63 Виж мнението
    Хахахахахах,само аз ли мисля,че marga_rita е написала тази тролска тема,колкото да има нещо в този форум?
    Май само ти.. Останалите знаят, че Митко са го хванали лудите и е решил да си избие комплексите тук.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от marga_rita Виж мнението
    Обичам да доминирам в връзките ми с момчетата и заради това са ме зарязвали много. Открих момчето на живота ми. Той винаги прави това което му кажа и е много красив. Гледах в интернет момичета да гримират и обличат с женски дрехи приятелите си и реших да направя същото с гаджето ми. Стана много красив и дори след това правихме по-дълъго време секс. В нас го накарах да носи женските дрехи. Той се похвали на приятелите си и те почнаха да го обиждат. Сега се отказa от това да е облечен като жена. Какво да правя? Защо момчетата не приемат добре изглеждащи момчета в женски дрехи и грим? Викат му че е педал.
    Мен също ми харесва момичетата да ме доминират, но само в секса, а не изцяло! Относто по твоята тема, каквото си правите вкъщи си остава вкъщи! Проблема е, че мнозинството от хора не умеят да приемат някой, който е различен от тълпата и обикновено започват да се подиграват с него. Това си е заложено в гените на доста хора, които не са израснали достатъчно духовно и не умеят да приемат и разбират нещата!!!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-09-2015 на 14:58

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти не си добре какво удоволствие ти доставя да гледаш гаджето ти като жена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си