'Паричен проблем '' и ''дилема'' //Крадене на пари от ''Online 'приятели''
Та здравейте, та като за начало аз съм момче на 17 години, ''дилемата'' която се опитвам да направя или ''проблема '' е че мога да направя драстична сума пари от играта която играя лъжейки хора с който съм играл над 7 години, тоест казано накратко да продам неща който не са мой а на хора който познавам от години, но познавайки ги само в Интернет пространството/ Всички са от различни държави, тоест не ги познавам лично.
Сега на въпроса защо е в графа ''у дома'' [Първо не видях друга ''графа'' в която да я вмъкна] и общо взето това е понеже наскоро 1 от сътрудниците на баща ми го измамиха с над 17хиляди евро+ други двама с близо до тази сума пари, тоест от 4 човека 1 прибра всичко и замина за друга държава оставайки другите 3-ма с ''хуй в устата''.
В момента буквално няма останали пари докато успеят да го намерят а шанса това да стане е 1 към 1000, а единствения мой начин да направя ''бързи пари и да му подпомогна е да направя гореспоменатото,[цялото нещо го обмислям понеже баща ми ме попита дали мога да намеря пари понеже и преди съм правил доста от въпросната игра].
''Тоест съм между чука и наковалнята''.
Почти съм сигурен че на доста хора ще им се стори смешно, '''на кой му пука за Online приятели, след като не ги познаваш лично, но 7-8 години са си 7-8 години, а това е 1 идея да потъпквам всички принципи който имам.
Съжалявам ако съм изял някоя запетая или препинателен знак/правописна грешка ще редактирам когато имам време.
ако не е правилната ''графа'' модератор може да я премести ако сметне за добре.
/Мислих да пускам подобна тема в друг сайт който е английски понеже ''Game For living'' и общо взето такива ситуации са по често срещани там, но ми е интересно какво бихте направили вие на мое място.
Последно редактирано от OnceUponATime : 02-13-2015 на 15:14