.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

gergana_01234
    Guest

Как да кажа на нашите за него

Може би вече има такава тема, но искам да попитам как да кажа на родителите ми, че излизам с едно момче? Аз съм на 16, а той на 20. Излизали сме три пъти и той е много мил и нежен, тревожи се, когато съм болна, прибира се по-често в града ни заради мен. Последния път дори ми подари червена роза, но майка ми едва подхвана темата и то на другия ден. И да кажа той е много добър и казва, че ще ме чака и не иска да избързваме. Все още не сме се целували, аз го прегърнах, когато ми подари розата и това е. Благодаря много.

Мега фен Аватара на RapExotic
    С думи.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    С думи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Видяла е розата, следователно се досеща. Можеш да изчакаш тя да попита.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Просто им казваш, ако не можеш и те е срам, значи не си готова за връзка.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Какво точно се притесняваш да им кажеш? Едно момче ми подари роза и го гушнах? Ми ти нито ходиш с него, нито нищо... Ами ако те поискат да се запознаят с него? Още преди изобщо нещо да се е получило между вас? Според мен това би го стреснало яко и би се отдръпнал от теб, поне аз така си мисля де Според мен първо изчакай да станете нещо повече от двама души, които са излизали 3 пъти и единия е подарил роза на другия, пък тогава казвай на вашите. И може би е добре да го обсъдиш с него, все пак ако поискат да го видят да е подготвен човека...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си