Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
Според мен нормалното развитие на една връзка е хората да заживеят заедно,ти готов ли си да напуснеш града си, за да заживееш с нея? А вярваш ли, че тя няма да те отреже пак на следващия 8-ми декември, когато се хареса с някой друг?
Когато човек обича истински той се бори за връзката, не започва нова връзка, било то само за секс или забавление.
Аз съм на мнение, че тя вече не те обича и дори да се съберете, няма да просъществувате дълго заедно...
Ами да,готов съм,тя много добре го знае,даже преди да се разделим постоянно си говорихме как ще живеем заедно и т.н..Просто по нищо не личеше,че ще се разделим.И още и още продължава да ме пита,как може да я обичам толкова много.Тя ми казва просто,че не изпитва същите чувства както преди и за това се раздели с мен.Аз я разбирам,студентски живот,нови хора,нови изживявания,но преди 2 години и аз бях студент и нито 1 път не съм и показал и помислил,че ще се разделим.Карахме се,но нищо повече.Бих направил всичко за да си я върна,въпреки че знам,че се ебе с този женствения тип.Явно прекалено много я обичам.