.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от Toloveandhate Виж мнението
    Ами да,готов съм,тя много добре го знае,даже преди да се разделим постоянно си говорихме как ще живеем заедно и т.н..Просто по нищо не личеше,че ще се разделим.И още и още продължава да ме пита,как може да я обичам толкова много.Тя ми казва просто,че не изпитва същите чувства както преди и за това се раздели с мен.Аз я разбирам,студентски живот,нови хора,нови изживявания,но преди 2 години и аз бях студент и нито 1 път не съм и показал и помислил,че ще се разделим.Карахме се,но нищо повече.Бих направил всичко за да си я върна,въпреки че знам,че се ебе с този женствения тип.Явно прекалено много я обичам.
    Студентският живот и новите хора не са оправдание. Ако тя наистина те обичаше щеше да направи всичко възможно, за да бъдеш и ти част от тези нови хора и този нов живот! Щеше да направи всичко, за да сподели тези изживявания с теб. Явно при нея нещата са охладнели, затова те съветвам да опиташ да я забравиш, според мен дори да си я върнеш, пак няма да е както е било преди и ще страдаш още повече.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Студентският живот и новите хора не са оправдание. Ако тя наистина те обичаше щеше да направи всичко възможно, за да бъдеш и ти част от тези нови хора и този нов живот! Щеше да направи всичко, за да сподели тези изживявания с теб. Явно при нея нещата са охладнели, затова те съветвам да опиташ да я забравиш, според мен дори да си я върнеш, пак няма да е както е било преди и ще страдаш още повече.
    +++
    Всичко са просто оправдания... Когато човек иска нещо, дава 120% от себе си за постигането му, а не се чука с първия срещнат...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си