Хората са различни,имат различни гледни точки,въпрос на възприемане е според мен.Не става въпрос за принципи,аз съм изключително принципен мъж,но просто за мен връзките са за това да се чувстваш добре и пълноценен,може да е с една жена,може да е с три.Някъде бях чел един много хубав цитат "Намери жената,която те кара да се смееш,да си сигурен в нея,да можеш да говориш на всички теми с нея,да е мръсница и да те задоволява физически,но никога не позволявай тези три жени да се познават." Ако намериш,човек който ти дава точно от каквото се нуждаеш според теб и си напълно искрен и щастлив,няма да търсиш друго,но ако получаваш наполовина това от което се нуждаеш или имаш нужда от нещо друго,но не искаш да се отказваш от сегашното,намираш друг човек,естествено не трябва да даваш празни думи и обещания,въпреки че са само думи,хората им се връзват.Не казваш "обичам те",не казваш "единствената си",а че ти е изключително приятно времето прекарано заедно или нещо такова,не знам това е моята гледна точка,не осъждам другите,всеки е различен.