.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Exclamation От два стола на земята ...какво да правя ?

Здравейте на всички и благодаря ако сте отделили време да почетете .Аз съм момиче на 19 проблема идва от там ,че имам приятел от година и месец всичко си е идеално до момент в който се появи друго момче. Отначалото нищо ,но стана така ,че се появиха чувства от моя стана от негова също . Излизаме забавляваме се . Всеки ден съм разочарована от себе си да излизам с друго момче при положение че приятеля ми е супер добър мил всичко .Не знам на какво се дължи това ужасно гузно ми е .Трябва да спра да излизам с него ,но как като прекарваме супер а не мога да зарежа приятеля ми нямам идея какво да правя .Моля ако някой е попадал в такава ситуация да ми помогне .Благодаря ви много

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Мисля, че сама си отговори.
    Намираш се в дълбока екзистенциална криза.
    Трябва да обърнеш внимание на ученията на древните.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на tori
    Не съм попадала на това, но лично аз бих зарязала и двамата.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Приятелят ти знае ли, че излизаш с друг????
    Явно вече ти е писнал и си търсиш нова авантюра. Почти съм сигурен, че ако те зареже, после ще осъзнаеш какво си имала.
    Това е типично момичешка му работа, ти самата хем не искаш да оставиш приятеля си, хем искаш да излизаш с новия...

То винаги е така разбираш какво имаш след като го загубиш . Просто никога не съм пападала в такава ситуация или подобна и съм доста объркана благодаря ви за коментарите

Град
    Бъди искрена с приятеля си, пък после каквото ще да става..

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от xgirl11 Виж мнението
    То винаги е така разбираш какво имаш след като го загубиш . Просто никога не съм пападала в такава ситуация или подобна и съм доста объркана благодаря ви за коментарите
    Дали си объркана не знам, но знам, че ако бях на мястото на приятеля ти и те обичах, щях да съм предадена, ядосана и наранена от постъпката ти и повече нямаше да те погледна.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

хората изпадат във всякакви ситуации, стига сте съдили и проектирали
    всеки път като някой защити някой горкичък човек-жертва, това е просто вашата си проекция как не искате на вас да ви се случва такова нещо, а не от истинско съчувствие...

авторке, то е ясно че накрая ти ще го ядеш от цялата ситуация (или по-точно - И ти);
    замисли се какво искаш от живота.
    ако имаш волята, прекъсни отношения с второто момче и никога, никога повече не ги подновявай.
    ако я нямаш, виж дали може да ви се получат нещата с него, но по-вероятно е да не може. в 99,999% от случаите става така: изневеряващият/-ата къса с постоянния си партньор, влиза във връзка с новия, която не изкарва повече от 3 дена, и после наистина се получава от 2 стола на земята.

наистина, за твое добро, а и заради това да запазиш някакво приличие и морал, вземи някакво решение и го следвай неоктлонно. бъди искрена с приятеля си, ако смяташ, че вече не можеш да си с него. не се размотавай и с 2мата едновременно. не само защото е грубо спрямо момчетата, но и така се заплиташ още повече психологически.

и пий една вода. гадно е да се изневерява. пуу, ти си гаден човек, вещица (сипвам ти предварително). обаче щом се е стигнало до там това говори за по-дълбоки проблеми. може би криза в личността ти, в представите ти за връзка, и какво искаш от мъжете, а и от живота въобще.

най-добре ще е (но ти няма да го направиш) да не се занимаваш и с двамата, след като и двете връзки не те удовлетворяват и да постоиш сама и да се занимаваш изцяло със себе си. но ти няма да го направиш. човешкото сърце не е създадено да може да устоява на изкушения.
    понякога трябва да минем през ада (а и ние сами го избираме), да се опарим, да паднем на земята, за да се осъзнаем.

желая ти успех по пътя!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Благодаря ти мното за изчерпателния отговор и че отдели време да прочетеш праблема ми .Накара ме да се замисля много над нещата .Благодяря ти пак

Хората не са създадени да бъдат моногамни.Не трябва да приемаш тези си действия като нещо изключително зло.Да чувстваш се добре с новия,но не искаш да оставиш сегашния защото си привързана,което е абсолютно нормално.Прави това,което те кара да се чувстваш добре,без огризения.Не е катп да извършиш нещо което няма да си простиш! И да кажеш на приятеля си ще загубиш,ако го оставиш пак ще изгубиш,ако оставиш новия пак губиш,вече си загубила затова се порадвай на случващото се максимално и ползотворно. А пъл когато му дойде края един от тях ще си тръгне,може би двамата,но скоро ще се върне поне един от тях.Мъжете сме податливи и дори да ни излъжат честп не може да приемем поражението напулно,така че възползвай се от ситуациата и не мисли толкова за другите.Постави своите чувства и желания на 1во място!
    Последно редактирано от Kapi90 : 03-03-2015 на 21:41

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Хората не са създадени да бъдад моногамни.Не трябва да приемаш тези си действия като нещо изключително зло.Да чувстваш се добре с новия,но не искаш да оставиш сегашния защото си привързана,което е абсолютно нормално.Прави това,което те кара да се чувстваш добре,без огризения.Не е катп да извършиш нещо което няма да си простиш! И да кажеш на приятеля си ще загубиш,ако го оставиш пак ще изгубиш,ако оставиш новия пак губиш,вече си загубила затова се порадвай на случващото се максимално и ползотворно. А пъл когато му дойде края един от тях ще си тръгне,може би двамата,но скоро ще се върне поне един от тях.Мъжете сме податливи и дори да ни излъжат честп не може да приемем поражението напулно,така че възползвай се от ситуациата и не мисли толкова за другите.Постави своите чувства и желания на 1во място!
    Рецепта за нещастен живот.

Хаха това е точно обратното на нещастен живот! Живееш за себе ди не за другите.Като при животните въпрос на оцеляване.

Град
    И след 1-вия месец ще осъзнаеш колко си сбъркал. Може и по-рано.

много обичам след мнение като моето да се появи някой умник, който не го е разбрал както трябва и да раздава новия морал за оцеляването, теорията на по-силния и т.н.

знам че съм нескромна, ама...

абе както и да е, да не разводняваме темата на момичето.

случва се да изпаднеш в ситуация, от това не следва да се правят генерални заключения, това не те прави лош човек непременно, но не означава и че край, речено-отсечено, хората не били моногамни..

мислете малко с тия глави
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    много обичам след мнение като моето да се появи някой умник, който не го е разбрал както трябва и да раздава новия морал за оцеляването, теорията на по-силния и т.н.

знам че съм нескромна, ама...

абе както и да е, да не разводняваме темата на момичето.

случва се да изпаднеш в ситуация, от това не следва да се правят генерални заключения, това не те прави лош човек непременно, но не означава и че край, речено-отсечено, хората не били моногамни..

мислете малко с тия глави
    Не бях прочел мнението ти,извинявай.Не съм имал предвид твоето мнение конкретно,предполагам че всеки може да изкаже мнение това е моята гледна точка за нещата,явно тя не е сигурна в такъв случай,нека се възползва от несигурността си,това имах предвид.
    Но до това,че хората не сме моногамни е доказан факт,не съм си го измислил аз.

Мега фен Аватара на tori
    Хубаво, щом живееш за себе си, като изневериш, самият ти не се ли чувстваш предател? Щото да въртиш двама на малкият си пръст и да си мислиш, че си хванал господ за шлифера, си е живо безочие. И трябва да си ебати говедото, за да се гледаш в огледалото.

Защо да се чувстваш предател? Правиш това,което те кара да се чувстваш добре,тя получава това от което се нуждае явно от двама различни мъже,това не е чак толкова грешно.Не означава,че си хванал Господ за шлифера,а че поставяш своите желания пред тези,на другите.

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, аз съм възможно най-егоистичното и егоцентричното женско на света, но точно изневярата не ми е присъща. Чуждите желания не са толкова важни, колкото моите, но точно затова, че мен би ме човъркало, не бих. Не разбирам концепцията на това да обичаш/харесваш/проявяваш интерес към двама човека наведнъж.

Хората са различни,имат различни гледни точки,въпрос на възприемане е според мен.Не става въпрос за принципи,аз съм изключително принципен мъж,но просто за мен връзките са за това да се чувстваш добре и пълноценен,може да е с една жена,може да е с три.Някъде бях чел един много хубав цитат "Намери жената,която те кара да се смееш,да си сигурен в нея,да можеш да говориш на всички теми с нея,да е мръсница и да те задоволява физически,но никога не позволявай тези три жени да се познават." Ако намериш,човек който ти дава точно от каквото се нуждаеш според теб и си напълно искрен и щастлив,няма да търсиш друго,но ако получаваш наполовина това от което се нуждаеш или имаш нужда от нещо друго,но не искаш да се отказваш от сегашното,намираш друг човек,естествено не трябва да даваш празни думи и обещания,въпреки че са само думи,хората им се връзват.Не казваш "обичам те",не казваш "единствената си",а че ти е изключително приятно времето прекарано заедно или нещо такова,не знам това е моята гледна точка,не осъждам другите,всеки е различен.

Принципно съм мното нерешителна и няма проблем искам да чуя всеки на какво мнение е .Явно се дължи на това че се привързвам много не искам да почна на ново от както имах 4 години връзка и бях ужасно предадена . Винаги гледам другие да са добре а не аз . Но в един момент се чувствам добре с този човек и като се видя с приятеля ми не мога да го погледна в очите ужасно много ме е срам какво правя ,но кой иска да приключи контакт с някой който му дава това което иска може би се дължи и на това че с приятеля ми не се виждаме толкава често и това че напоследък всякаш се отдалечаваме

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Била съм в подобна на твоята ситуация - разликата беше, че моя приятел, тогавашен, беше далеч и срамът от гледането в очите беше по скайпа, а не на живо. Не исках да приключа отношенията си с него веднага щом срещнах другия, защото типично егоистично с него чувствах сигурност - той ме обича, каквото и да направя той ще ме разбере, ще ми прости и т.н. С новия нямах никаква сигурност. И все пак, след като седнах и премислих нещата взех решение. С вече бившия (първия, дългата връзка) бях щастлива в началото, не съм му изневерявала, не съм си мислила за това, защото бяхме нон-стоп заедно. Но в момента,в който се разделихме за някакво време аз осъзнах, че това , което имах с него не е достатъчно, защото той беше запълвал времето ми, не и ума и съзнанието ми. Прекратих дългогодишната връзка, не исках да лъжа твърде дълго, не исках да наранявам твърде много. Настоящият ми приятел от вече близо година е човека, заради когото прекратих старата връзка, не сме заедно постоянно, но мислите ми са постоянно в него. Разликата е огромна, усещам, че съм по-щастлива, макар да я няма онази сигурност, че каквото и да направя той ще ми прости, защото знам, че не е така. Аз също не бих му простила ако ми изневери примерно,но това е друга тема.... Моя съвет е да си изясниш какво искаш и да прекратиш едната от двете връзки, защото колкото повече се бавиш, толкова повече ще боли, дали теб, дали някое от момчетата...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Lilanda
    Виж сега, изневярата винаги има 3 страни - тази на изневерилия, тази на този, на когото изневеряват и тази на този, с когото изневеряват. Ако наистина обичаш човека до себе си и нямате проблеми във връзката си, съм убедена, че до изневяра няма да стигнеш /понеже доколкото разбрах досега не си стигнала до това/. Ако има нещо, което те притеснява във връзката ти, обсъдете го с приятеля ти, решете си проблема помежду си и виж дали след това ще имаш "чувства" към другото момче все още. Оттам нататък вече действаш на принципа, който jghgh ти обясни.

Благодаря ти TheDeath подобно е ситуацията и ще се опитам възможно най -бързо да си изясня бъркотията в главата .Благодавя на всички който ми помогнахте и нямаше злобни коментари .Друго е като виждаш различни мнения и различни гледни точки по въпроса

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Ако искаш да кажеш, че другата гледна точка е от типа "и да изневеря няма проблем" много си загазила. Постави се на мястото на приятеля ти, как ще се почувстваш? Предателско и подло е да прегръщаш приятеля ти докато си мислиш за друг. Почти като изневяра.
    да слуша

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си