dimitar-Възможно е да не съм се изразил правилно,защото ми е трудно да кажа точно това,което имам предвид на български и се извинявам и за хилядите правописни и граматически грешки които правя докато пиша.
Това е твоето разбиране да бъдеш човек примерно.Така си възпитаван,това е всичко което си видял и за теб това е правилното нещо. "Когато си на 20, можеш да обещаеш всичко. 40 години са вечност, но на 20 си практически безсмъртен…"
Това имах предвид.
А за желанието ти да взривиш някого в името на Аллах е абсолютно твое решение,приятелю.Не можеш да убедиш в противното един сериен убиец например,че това да убива хора е нещо грешно.Защото за него това е живота,това е най-правилното нещо и е неговата гледна точка.
Тези неща не си ги измислям,а са напълно доказани,ако искаш ще се поразровя в интернет и ще ти ги покажа,не съм сигурен че ги има на български език.Но присъствах в Лондон на семинар по психология и едни от най-добрите психолози в света коментираха точно тези теми,за действията на хората,за емоциите им и как убежденията им от съвсем ранна възраст и разбиранията им остават за цял живот.Ставаше въпрос за серийните убийци на 20 и 21 век,за терористите и т.н.
Така,че всеки има различна гледна точка над нещата.Извинявам се ако не съм разбрал това което искаш да кажеш,но наистина имам проблеми с българския и не винаги разбирам точно какво се опитва другия да ми каже. : )