За религията доста си се объркал.Има не един случай,при които са оправдани,точно заради религията им.Не ти говоря,ако отидеш и избиеш 10 човека с бомба ще бъдеш оправдан,това не го подстрекава религията ти,в нито една религия не се казва да убиеш човека,който те е обидил или е взел нещо твое,има други наказания,както ти казваш по време на инквизицията може да е имало някакви такива убийства.Но в религиите има десетки жертвоприношения и дори да се стигне до съдебната система доста от тези случай са оправдани.

Ти явно си по запознат с това как започваш връзка,защото аз лично не съм започвал връзка и не сме си казвали в началото "Ще бъдем моногамни,няма да си лягаш с друга!" Аз такива отношения не съм имал,всичко е до гледната точка на човека,mate.
Не смятам за нужно да кажа "Ей ,ние сме в отворена връзка",тези неща се усещат,а това че някой си прави грешни впечатления си е чисто техен проблем.Това не означава,че си предал нечие доверие.Не винаги истината излиза наяве.Не знам на колко години си и колко опит си имал във връзките,но така като чета си хлапе,което е чело повече,което заслужава адмирации,но отношенията между хората и теорията която си чел са съвсем различни неща.Не ми изглеждаш на повече от 17,така ги виждаш сега нещата,но не всичко е черно и бяло,mate.