- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Потресена съм.
Жертви не правя (аз имам ясновидска дарба, чадо маРия), но в този "ТИЙН" () форум има дефицит на тийнове, трябва да отбележа. Логично е, като нередовен потребител, да не си го забелязала.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-05-2015 на 14:47
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Познаваме ли се?
Всъщност да, знам, че има доста потребители, които вече не са тийнове, но бях останала с впечатлението, че това са по-старите потребители. Смисъл, от твърде малко време съм регистрирана, за да бъда един от тях.
Едни асоциират Симеон със завоевания, други с културен разцвет.
Та в същия ред на мисли - едни се гордеят, че биха направили 'всичко' за родината, пък моят повод за гордост е, че бих направил всичко, че да не се стигне дотам.
Кой прав, кой крив - всеки сам да си преценява. Патриотизма отдавна се е превърнал в национализъм, а той - в синоним на фашизма - поне в очите на хората.
Бих изхвърлил флаг в кофата, че и задника бих си избърсал с него. Но не и родния си. И не е проява на неуважение това от страна на децата, а на една доста по-неприятна тенденция - хората или им лиспва българско самосъзнание, или е такова на агресивни шимпанзета, при вида на които Левски вероятно сам би си нахлузил въжето.