- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Потресена съм.
Let's go on a quest! Волдеморт вече е мъртъв, така че може би Фламел ще е склонен да ни сподели тайните на философския камък. Което ми напомня, че съм много тъпа - съгласявам се да се помагам в нещо, чиято цел не знам.
ПП. Аз се спирам вече, че стана твърде много спам.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Просто създаваш впечатлението на не особено интелигентен индивид, който няма навика да чете книжки. Нищо лично, понеже попита.
За държавата България съм готова да направя много малко неща. За запазването на културата и традициите - макар че ми е трудно да говоря за хипотетични ситуации, бих дала (почти) всичко.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Разбирам ти мъката, обаче за манталитета на българското население и причините за неуважение към тези символи, можеш да се дразниш на корумпираното ни управление, което окраде хората и ни потъпква всячески! Ниски заплати, високи разходи, милиарди евра заеми, които О ИЗНЕНАДА - ние ще плащаме, напливи от бежанци, ненормално много толерантност към циганите въпреки постоянните им набези, джамии, турски сериали, потурчване на учебниците по история, по музика, по един бог знае още какво... да продължавам ли? Знамето символизира държавата. Дай ми ЕДНА смислена причина да развея знамето за тази жалка държавица, в която се превръщаме. За кой да го развея това знаме? За държавата няма да е. На природата, семейството и приятелите не им трябва да размахвам парче шарен плат за да им покажа, че ме е грижа за тях.
Авторке, когато бях 5,6,7 клас на тържествата ни обясняваха как ние сме бъдещето славно. Аз тогава се смеех и ги псувах, защото дори тогава правих съотвествие със съучениците ми и бъдещето.
Не си представям близо 10 години по-късно колко още повече са се влошили нещата.
моите най-умствени извининения
единственият начин да заживеем в свободен анархичен свят е да последваме примера на Съединените щати и развием ЕС, като неутрализираме агресорите (Русия, сганта в Близкия изток и т.н.) и премахнем границите, присъединявайки целия свят към Шенген
аз съм българин само фиктивно, не ме обиждай. просто в личната ми карта нямаше да пише гражданин на българия, а гражданин на света, наистина не мога да разбера какво имаш предвид? това, че примитивното разделяне на хората на племена е довело до поредица от събития, независими едно от друго, които са спомогнали да се пръкна на бял свят и да попадна на информация, която да ми помогне да се превърна в личността, която съм в момента ли? същото може да се каже и за хитлер, 9 септември и 11/9, че даже и за исуската. дай да ги хвалим наляво-надясно
САЩ е всичко друго освен "свободен анархичен свят".
![]()
Последно редактирано от dreamwalker : 03-07-2015 на 16:06
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
май не разбра какво имам предвид, странно, не изглеждаш инфантилна