.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 227
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Итърнали, т'ва не променя факта, че всико, написано от митко, е вярно.

Дрийм, така са те възпитали, такова ти е отношението. Чий роб предпочиташ да си впрочем ?
    Засегна ме.

Какво ми е отношението, о, Махарион на раздела Политика!

Роб съм на алхимията и знанието като цяло.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

како учиш по алхимия

Град
    Dreamland
    Каквото трябва.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

како трябва

Град
    Dreamland
    Тайна.

како е тайна

Град
    Dreamland
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-08-2015 на 17:03

како я разрки тайната

яз сам ядрото, ти си протона в мен

Град
    Dreamland
    Не мога. Ти не си посветен и не си член на профсъюза.

Какво имаш предвид?

голяма дифузия праим заедно

Град
    Dreamland
    Много ме впечатли. Браво.

:3

Град
    Dreamland

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Тайна.

влизам през вратата

оплождам яйциклетката

Град
    Dreamland
    Не можеш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    ама разбира се, прочел си няколко конспиративни теории за това как сами си били съборили кулите близнаци, нищо че няма събитие в световната история, по-обстойно документирано от това, и че се очаква през 2017 американците вече да са отпуснали над 3,5 билиона долара за мироопазващи мисии в държавите гнидите от близкия изток, което идва малко оксиморонно наред с идеята, стояща зад конспирацията, че това било, защото щатите искали да станат по-богати
    нека пренебрегнем това, че концепцията за естествените права на хората и общественият договор на Русо, Лок и Хобс, както и категорическият императив на Кант намират поле за реализация първо в американската конституция, където са яростно пазени и до днес
    че благодарение на Алианса и взаимопомощта между страните от ЕС и Съединените щати безценната европейска харта за правата на човека скоро ще се приложи навсякъде из Европа
    че без САЩ Европа щеше да е разпокъсана между крепостните селяни от североизток и някой извратен диктатор от континента
    че отпускат средства за развитието на България, благодарение на които в училището ти сте с алуминиеви дограми: http://www.americaforbulgaria.org/gr...civil/year/all
    че имат най-съществен принос от всички държави за това: http://www.capx.co/17-reasons-why-th...etter-place-2/
    че там е съсредоточен световният научен елит и повечето иновации идват именно от Съединените щати
    неолибералните демократични държави са единствените, които осъществяват някакъв прогрес в правов и демократичен план и ценят народа си, за разлика от "великите сили" като путкинова русия, които дори не могат да изградят икономика, финансираща се от нещо различно от газ или забиване на пирони за половин долар на ден (така например са китай, които съществуват, защото са по-евтини от индия и Западните фирми предпочитат да си произвеждат материалите там)
    но пък давай, сипвай на ценностите на просвещението, щом искаш да си крепостен селянин на щат при капутин
    "3,5 билиона долара за мироопазващи мисии в държавите гнидите от близкия изток" - буквално са търговия на цивилни животи за опиум в Афганистан, а 'злия' Садам в Ирак с чия помощ се домогва до властта?
    http://www.hartford-hwp.com/archives/51/217.html
    http://usiraq.procon.org/view.answer...stionID=000887
    Бъркат каша след каша и невинни хора плащат цената с животите си.
    Русо и Кант ще ги коментирам отделно, че излизам, но конституцията на сащ не е и променяна откакто е писана.

Ако със "че без САЩ Европа щеше да е разпокъсана между крепостните селяни от североизток и някой извратен диктатор от континента" визираш ВСВ, ще изразя несъгласие - участието на САЩ в войната е тривиално, най-вече логистическо и реално започва в момент, в който Германия вече е осъзнавала загубата си.
    После ще пиша още
    Но се радвам, че има с кого да споря, защитниците на Съюза не ги бива

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    "3,5 билиона долара за мироопазващи мисии в държавите гнидите от близкия изток" - буквално са търговия на цивилни животи за опиум в Афганистан, а 'злия' Садам в Ирак с чия помощ се домогва до властта?
    http://www.hartford-hwp.com/archives/51/217.html
    http://usiraq.procon.org/view.answer...stionID=000887
    Бъркат каша след каша и невинни хора плащат цената с животите си.
    Русо и Кант ще ги коментирам отделно, че излизам, но конституцията на сащ не е и променяна откакто е писана.

Ако със "че без САЩ Европа щеше да е разпокъсана между крепостните селяни от североизток и някой извратен диктатор от континента" визираш ВСВ, ще изразя несъгласие - участието на САЩ в войната е тривиално, най-вече логистическо и реално започва в момент, в който Германия вече е осъзнавала загубата си.
    После ще пиша още
    Но се радвам, че има с кого да споря, защитниците на Съюза не ги бива
    +

На морето дупка се опитвате да направите.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не можеш.
    мога, ама не искам :Д

ей няма да ми кажеш, ми тогава и аз няма да ти кажа за биохимията на растенията :P

Град
    Dreamland
    Кажи ми, ще ти дам пари.

Не, всъщност пари нямам. Ще ти дам книги.

ми учи си биохимия на растенията

Мерси, за сега нямам намерения да се потапям толкова навътре в научния материал.

имам един учебник 1000 страници не искам още

но може все пак да предложил литература

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си