- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Потресена съм.
Е изкарай го сега, че аз те пързалям.
Не искам да коментирам правителството им, тъй като останалите по света са същите.
И не съм твърдял, че е приемливо, а че техните негри често са си като нашенските мангали и не виждам причина да държиш отговорни за расизъм хората при условие, че същия съществува дори в държави като Япония и Швеция.
И случая с хлапето, което се разхождало с еърсофт реплика, включва и гето, не само 12-годишно хлапе. Кофти за хлапето, но и полицая сигурно е имал хлапе. Не си спомням да съм одобрявал, но не мисля, че имам правото и да съдя. Сиг. и аз бих стрелял и то единствено, защото е черно - и не защото искам да избивам чернокожи, а от предубеденост -- черно дете - реално оръжие ; бяло - играчка. Ценя си живота - вероятно и полицаят е ценял своя. Модерен расизъм, к'во да правиш.
Съвсем настрана, че тези инциденти съвсем не се разминаха без скандали - некоректно е сравнението с Б-я. Там масово бяха ужасени -- тук масово ръкопляскаме. Излезе вчера или оня ден една статия за 3-ма застреляни роми - реакциите сам ги виждаш.
Не е иронично ако приемеш, че не разтягам универсалните права до онези, които потъпкват чуждите. Елементарна ми е позицията.Двойните стандарти те дразнят? Иронично.
Безхаберно. И точно безплатния ток и безплатната вода създават паразитиращото малцинство, срещу което после се насъсква народа от същите тези, които трябва да се погрижат за поне частичната му интеграция.И какво е отношението на държавата към ромите? Безплатен ток, безплатна вода, безплатна здравна помощ, огромно обгрижване покрай избори
И накрая излиза, че виновни са ромите, а не тези, които ги подучват да живеят като пиявици.
Същото е и с негрите в САЩ, де.
Пиши довечера. Интересно ще ми е да прочета.