.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И в какви граници е съществувал джихада? Когато е имало някакъв режим, колкото и недемократичен и да е бил, са имали някакви правила и развитие, животът е бил далеч по-мирен. Сега ги атакуваха, разделиха им властта на различни части и ги оставиха да се избиват до край, сринаха им всичко!

Второ. Ако ислямът беше пречка за развитието, арабите нямаше да са най-известните строители, нямаше най-високия небостъргач да е в Дубай. То парите не са всичко. Щяха да викат евопейците да ги оправят. А те сами си имат образователна система на високо ниво. Турците също са доста религиозни, но се развиват добре. Може да се кланят по 100 пъти на ден, но работят и учат.
    Имат да - затова купуват от западна европа танкове и самолети и затова на китайците тайните служби извършват промишлен шпионаж по цял свят.
    Щото не могат един реактивен двигател да сглобят и 'модерните' им изтребители са пълна трагедия. И по същата причина купуват ракети от Русия.

А тоя небостъргач сигурен ли си, че не са го проектирали западни архитекти и не са участвали западни фирми в изграждането му ? Питам просто - наистина не знам.

А в Турция е пълно мазало. Ергодан оня ден прати в ареста журналист, защото го е обидил, а на колегите на въпросния журналист са обискирали домовете и са конфискували компютрите.
    Отделно че Турция е зад защитна стена и нямат достъп до някои западни сайтове. Разбирай цензура на държавно ниво. Отделно лекуват войници на ИД в болниците си.
    И не гледа ли миналата година протестите и как бяха потушени ? Турция се е запътила към диктатура - сам смятай ако не бяхме в НАТО как ни чакаше след 5-10 години. Щото тепърва ще става мазало и там.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Имат да - затова купуват от западна европа танкове и самолети и затова на китайците тайните служби извършват промишлен шпионаж по цял свят.
    Щото не могат един реактивен двигател да сглобят и 'модерните' им изтребители са пълна трагедия. И по същата причина купуват ракети от Русия.

А тоя небостъргач сигурен ли си, че не са го проектирали западни архитекти и не са участвали западни фирми в изграждането му ? Питам просто - наистина не знам.

А в Турция е пълно мазало. Ергодан оня ден прати в ареста журналист, защото го е обидил, а на колегите на въпросния журналист са обискирали домовете и са конфискували компютрите.
    Отделно че Турция е зад защитна стена и нямат достъп до някои западни сайтове. Разбирай цензура на държавно ниво. Отделно лекуват войници на ИД в болниците си.
    И не гледа ли миналата година протестите и как бяха потушени ? Турция се е запътила към диктатура - сам смятай ако не бяхме в НАТО как ни чакаше след 5-10 години. Щото тепърва ще става мазало и там.
    Само не замесвай Китай, че точно пък тази държава ще бъдещата най-велика сила. Какво не е китайско да питам?
    Иран има собствено прозиводство на военна техника.
    За небостъргача не знам, но дори да има чужди архитекти, то самата организация си изисква силна интелигентност. Щото,ако бяха като нас - щяха да си продадат като нас всичко. Ние кво правим? Ако отркият диаманти в България, мислиш че нашите дупедавци ще направят богата държава от нас ли? Ами то и сега можеше да сме средно развита държава, имаме възможности, но не го правим. И нефт да имахме, пак нямаше.
    Така че не ми обвинявай арабите. Турция беше по-неразвита държава от нас преди 60-те години, след това ни изпревари икономически многократно. То не може и да се сравняваме с икономиката й.
    Турция сега е в лошо състояние, но Украйна не е ли? Нямат демокрация и глобализация, това ли е?

Един войник от нашата армия, който изпълнява заповеди без да се замисли за убитите, е по-зле и от ислямиста.

Мега фен
    Приеми, че не всички хора искат американска демокрация, ами си имат собствени възгледи и самосъзнание за света.
    Защо ми е да го приемам ? Никакво намерение нямам да приемам варварщината, съжалявам.

Пребиването на жени с камъни не е 'собствено самосъзнание за света'. Вкарването на европейски туристи по затворите за носене на тениска с къс ръкав също не влиза в тази категория. Финансирането на терористични организации на европейска почва също не ми отърва.
    Честно казано до такава степен ми е писнало от тези шимпанзета, че вече не ми дреме кой е виновен за поразията и кой не е. Заради цирка там в Европа нахлуват ненормалници и това никак не ми се нрави, тъй като въпреки кусурите си, Европа ми допада доста и нямам желание да се изменя драстично. Особено пък в посока Мохамед.

Ресурсите са оскъдни, все трябва САЩ да има от кой да грабят, за да си живеят добре
    Ще те разочаровам, но в Украйна май има единствено газ и плодородни почви, пък на САЩ нито 1 от двете май не им трябват.
    Последно редактирано от Auriss : 03-21-2015 на 18:43

Защо ми е да го приемам ? Никакво намерение нямам да приемам варварщината, съжалявам.

Пребиването на жени с камъни не е 'собствено самосъзнание за света'. Вкарването на европейски туристи по затворите за носене на тениска с къс ръкав също не влиза в тази категория. Финансирането на терористични организации на европейска почва също не ми отърва.
    Честно казано до такава степен ми е писнало от тези шимпанзета, че вече не ми дреме кой е виновен за поразията и кой не е. Заради цирка там в Европа нахлуват ненормалници и това никак не ми се нрави, тъй като въпреки кусурите си, Европа ми допада доста и нямам желание да се изменя драстично. Особено пък в посока Мохамед.

Ще те разочаровам, но в Украйна май има единствено газ и плодородни почви, пък на САЩ нито 1 от двете май не им трябват.
    Че какво ти пука как живеят те? Както антракс беше казал, остави ги да си извървят сами прехода.
    И аз съм против навлизането им в Европа, но това стана главно след като САЩ им разбиха държавите, избухна гражданска война в Либия, Ирак и Сирия. Сега вече кво може да се направи, освен да им се хвърли няколко атомни бомби, ама първо на ФАЩ.

Ще те разачаровам, но плодорните ресури на Украйна й са нужни на ЕС и Русия, а Сащ направиха всичко това, за да вкарат в кофликт Русия и Европа. В крайна сметка целта беше Русия, не Украйна.

И ако си говорим за ресурси, то и ние нямаме безкрайно ресурси, но само американски и Западни компании са ни окупирали от всякъде. И българско произвежда ли се въобще, или работим само за кауфланд? Ами нащо управление, щом не беше така, от къв зор щеше да му е да ни прави този сеир? А не да потдържа държавата и да печели повече?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Че какво ти пука как живеят те? Както антракс беше казал, остави ги да си извървят сами прехода.
    И аз съм против навлизането им в Европа, но това стана главно след като САЩ им разбиха държавите, избухна гражданска война в Либия, Ирак и Сирия. Сега вече кво може да се направи, освен да им се хвърли няколко атомни бомби, ама първо на ФАЩ.
    САЩ и СССР им разбиха държавите. Мисля няма да оспорваш, че тероризма е отроче на студената война. САЩ просто го храниха когато им отърваше, но нали знаеш - каквото посееш ...
    И да, съгласен съм - сега какво правим обаче ? Все някой трябва да нещо да направи в крайна сметка, нали ? Нека е Русия ; или Китай. Нищо против нямам. Уви ...

Супер фен Аватара на Corb1225
    САЩ и СССР им разбиха държавите. Мисля няма да оспорваш, че тероризма е отроче на студената война. САЩ просто го храниха когато им отърваше, но нали знаеш - каквото посееш ...
    И да, съгласен съм - сега какво правим обаче ? Все някой трябва да нещо да направи в крайна сметка, нали ? Нека е Русия ; или Китай. Нищо против нямам. Уви ...
    Ето че и ти можеш да казваш правилни неща понякога. Само че не съм убеден, че решението е със силови мерки. След всеки конфликт или намеса, нещата стават все по-зле и това е видно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си