Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
са ако ти извадя цитати от 60-те (когато САЩ не са били в близкия изток) сходни по звучене с тези на съвременните арабюги, ще се извиниш ли, ще си преосмислиш ли позицията и ще ми направиш ли една свирка ?
'Щото ми писна да поствам линкове, които не четете, та първо ще питам.

Горките араби. Колят, бесят и изнасилват - как смеят САЩ и Израел да им прекъсват фъна.

Итърнале, и Дубай изглежда добре. Това не променя факта, че държавата им е кенеф за мен.

Всички религиозни*

Наистина ли го вярваш това или го пишеш просто ей-така, да отклониш разговора?
Или вероятно не знаеш, че за относително кратък период от време си говорим, което го прави изключение, не правило.
Прозвуча като хахавелниците в тубата, които обясняват наляво и надясно, че алгебрата е мюсюлманско забележи 'откритие'.

@ dreamwalker, ако имаш нещо за казване - казвай. Никого не впечатляваш с инфантилните си подмятания и само ми губиш времето да скролвам през още излишни пиксели. Благодаря за разбирането.
Нямам защо да отклонявам разговора. За тоя 'относително кратък период' светата инквизиция успява да изгори ~5 милиони жени на клада, щото са 'вещици' и се занимават с наука.
Сериозно в момента водим спор от гледна точка, че всички араби/мислюлмани са фанатизирани изнасилвачи? Че САЩ са пазителя, който пази света от банда овчари с пушки от 50-те години?
И темата за Израел въобще да не я зачекваме, щото колкото и да им се кефя на въоражението, на държавата не ѝ е там мястото. Бият се за вода, буквално.