.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Ето 2 поста нагоре ми обясняваш колко велик бил Китай, но в същото време в други теми недоволстваш против ситуацията в България. Предполагам и теб, както мен, те отвращава начина, по който живеят немалка част от хората тук и както теб, така и дифендъра, ви отвращава корпоративния капитализъм, който експлоатира малкия човек, сдъвква го и го изплюва като му стане непотребен.
    Е, добре - с какъв акъл в такъв случай се възхищаваш на Китай, където хората живеят просто трагично. Какво велико има в държава, чиято икономика се базира на предумишленото подбиване на валутата с цел да държи хората бедни спрямо остатъка от света, че да може продукцията, която корпорациите там произвеждат, да е конкурентна на западните пазари. Това е не просто експлоатация, това си е престъпление против човечеството в моите очи. И говорим за 15% от човечеството. Кое му е великото на това ? И какво като са голяма икономика ? Кефи те, че са силни, имат думата на световната сцена и имат армия, нали така ?

. ?
    Значи, не ме кефи, че Китай е бъдещето, защото това означава крах за нас... аз не съм китаец, аз съм европеец. Имам европейско съзнание. Като казвам Европейско - центъра на Европа е Украйна Не е Франция. Има безкрайно различия в националностите.
    В Китай също има голям капитализъм и експлоатация, защото за сега Китай се явява като изпълнителна поръчка на Запада. Тоест, ние задаваме продукта, а те го произвеждат за нас. Те се бъхтят в индустриялизацията, а ние ( западните европейци) консумираме си чешем езиците.
    А за САЩ... моля ти се.. Мисля, че всичк остава механично. Политиците им са изроди, същите като нашите. Няма корупция, защото остава за всички и има контрол, но всички са жадни за власт и пари... Кво им трябва да се месят навсякъде..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Имам европейско съзнание. Като казвам Европейско - центъра на Европа е Украйна Не е Франция. Има безкрайно различия в националностите.
    В смисъл?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    В смисъл?
    Ами, че българската народопсихология си има различния, спрямо Английската примерно. Европа за мен не е задължително да бъде такава ,каквото налага ЕС, или Германия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си