.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Тема: Омъжена?

Омъжена?

Здравейте,преди няколко месеца си счупих крака и ми се налагаше да си стоя само вкъщи.Нямаше какво да правя по цял ден и започнах да играя всякакви игри.Играех най-вече CS,защото я бях играл като по-малък,имаше едно момиче в играта и аз с децата все я бъзиках нещо,дадох й скайпа си и тя ми писа.Тогава започнахме да си пишем по цяла нощ и цял ден,оказа се че е омъжена има син на почти 2 годинки,беше наистина доста красива,оказа се и че живее близо до родителите ми.Чата се превърна,във видео разговори и продължи повече от месец.Усетих,че на нея й е наистина приятно да си пишем,даже повече от това и реших да прекратя разговорите ни. Продължих да играя CS,когато виждах,че е там винаги излизах,тя ме попита защо се държа така и аз й обясних,че сме прекалили,че има добър мъж,който наистина е пич,имам общи познати с него,разликата в годините ни е 5г. Тя се съгласи с мен,че сме прекалили и всичко приключи.Аз живеех в центъра с приятелката си,която беше заминала при родителите си за няколко дни,бях сам с приятелите ми,пихме повече и решихме да отидем на парти,не знам откъде ми щукна да й пиша.Писах й във фейсбук къде е,тя ми отговори,че е навън с приятелки в едно заведение,което се оказа на 2 улици под нас,казах й след 10 мин да е отпред да я видя.Отидох там и тя беше там,беше толкова красива,явно беше и пила няколко коктейла повече,защото не спираше да се смее,не можех да отделя поглед от нея,беше невероятна.Казах й,ако иска да дойде с мен,някъде където е доста по-забавно и тя каза добре,дори не очаквах да се съгласи,взе си нещата и отидохме вкъщи.Започнахме отново с разговорите,пиехме вино и аз я целунах,просто исках да го направя,тя ми отвърна в началото,но след това се отдръпна и каза,че не може да направи нещо такова,аз я притиснах към себе си,и й казах че не я карам да прави нищо и я целунах отново,този път не се отдръпна и не каза нищо,прекарахме нощта заедно,беше уникално,никога не бях спал с по-голяма жена от мен.Тръгна си към 6 сутринта,след това не ме потърси повече от седмица.След това ми обясни,че това не може да се повтори,че е грешно,че обича съпруга си.Нямаше какво да направя,не искам да развалям семейството й.След около месец и повече,бях в едно заведение с приятели преди да отидем на дискотека и тя беше там със съпруга си и приятели.Тя ме видя и се усмихна леко,имах чувството че сърцето ми спря,отидох до тоалетна малко да се успокоя от емоциите,когато излизах в коридорчето между тоалетните тя беше там и ме чакаше усмихна ми се отново и ми каза "Здравей,хубавецо",не помня колко бързо я бях дръпнал в тоалетната и я целувах и прегръщах,каза че ще ми се обади да се видим отново.След това видях,че съм блокиран навсякъде и не я потърсих отново.Снощи влязох в Steam и видях,че е там писах й и тя ми написа само "Не мога да пиша",влязох в играта където ми написа само "Скоро!"
    Не знам какво да правя всичко това е изключително грешно,а не мога да спра да мисля за нея,какво да правя побърквам се,искам да е до мен,искам целувките й,усмивките й..Какво да направя?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Влюбен си до уши в нея, но тя вече си има семейство, ако си готов да й бъдеш само ебач и не те гризе съвестта, стреляй тогава.
    Ако нещата м/у вас станат сериозни, замисли се, готов ли си да гледаш дете, което не е твое?…
    И дали утре, няма ти да си изоставен….

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Предлагам ти да споделите на мъжа и и редовно да си правите тройки пред очите на сина им...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Ох,аз себе си не мога да гледам,майка ми ще ме убие,ако разбере че спя с омъжена жена,камоли че има и дете,естествено че ще бъда изоставен,мъжа й има хубава доходна работа,живеят на хубаво място,а аз още съм студент,работя от време на време при родителите си,но те ме издържат.. просто не знам искам я,естествено,че ще ме гризе съвестта,аз даже я питах колко често спи с мъжа си,а тя ме пита колко често спя с приятелката си,аз съм потресен,че даже има и ревност.Правехме си състезание за 1 седмица,кой ще прави повече секс..когато си говорим винаги й намеквам някакви неща,а тя само се усмихва мръсно и ми казва,че ме иска.Ще полудея,тази вечер разбрах,че ще ходи на кино с приятелки,дали да отида и аз така случайно уж.. не знам.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Моя съвет е да не ставаш причина за нечий провален брак и детство. Най-добре спри да се занимаваш с нея, колкото и да ти се иска.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Аз много добре осъзнавам,че нищо не може да стане,проблема е че сега е още по майчинство,по цял ден е с детето,отегчена е,мъжът й работи доста,а аз съм просто някой който я забавлява и я разсейва от ежедневието,след няколко месеца се връща на работа и най-вероятно няма и да се сети за мен,не искам да развалям семейството й,не мога за момента да й предложа нищо освен добро отношение и секс.А секса е,ох нямам думи нищо общо с 20 годишните момичета,още по странното е,че когато спя с приятелката си мисля,за НЕЯ!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Влюбен си до уши в нея, но тя вече си има семейство, ако си готов да й бъдеш само ебач и не те гризе съвестта, стреляй тогава.
    +1 Вижда се, че на нея по никой начин не ѝ е проблем да си ѝ само ебач, тъй че топката е в теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Поне зарежи приятелката си. Тея афери да знаеш, че никога не приключват розово и за двамата. А все някога приключват.

Град
    Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    Аз много добре осъзнавам,че нищо не може да стане,проблема е че сега е още по майчинство,по цял ден е с детето,отегчена е,мъжът й работи доста,а аз съм просто някой който я забавлява и я разсейва от ежедневието,след няколко месеца се връща на работа и най-вероятно няма и да се сети за мен,не искам да развалям семейството й,не мога за момента да й предложа нищо освен добро отношение и секс.А секса е,ох нямам думи нищо общо с 20 годишните момичета,още по странното е,че когато спя с приятелката си мисля,за НЕЯ!
    А твоята приятелка не подозира ли, че намъкваш съсела и на друго място?
    Май не прекарвате много време заедно…
    Аз не бих постъпил така, защото много ме гризе съвестта, особено ако имам приятелка, абсурд да изневеря, но виждам, че ти нямаш такъв проблем, та стреляй докато можеш. Тя щом изневерява, е склонна да изневери на мъжа си и с друг. Така че боцкай, докато можеш. Лошото е, че ти пък лъжеш и твоята приятелка.
    Абе не ти е лесно….

Не ми е лесно,абсолютно между другото тя ми писа преди малко,да съм влязъл в скайп,че не съм й липсвал.Приятелката ми,винаги подозира,че й изневерявам,тя е болна на тази тема,а до сега не го бях правил.Но просто говоря с доста момичета,имам много приятелки.С приятелката ми много се караме,тя все си тръгва и после се връща,не искам да я оставя,защото ми е добре да живея с нея,то дори не е постоянно,защото често тя остава в общежитието си,когато е до по късно на лекции или е с приятелки в ст.град.Проблема не е моята приятелка,аз винаги мога да съм с нея,но искам да съм с другата,но не желая да й разваля семейството.Не съм се чувствал по този начин от много време и не искам да спира,просто искам да измисля някакво компромисно решение на ситуацията.

Град
    Всичко е временно, какъвто и компромис да измислиш, "наранени" винаги ще има.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Тя твоята приятелка не ти е проблема, но ти на нея си й трън в гащите. Поне остави момичето да може да срещне някой, който няма да мисли за милфка докато я оправя. Пусни я да си дири щастието другаде. Пък ти си блъскай главата с на тая помиите, като толкова я искаш.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
    съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.

'стреляй, намъкваш, боцкай, съсела'
    омг

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Поне приятелката си не лъжи повече...
    Жалко постъпвате и двамата.

Не говорим за приятелката ми,тя няма нищо общо!! Няма да й кажа,поради простата причина,че тя ще е наранена,ще страда,ще си тръгне и т.н.А аз не искам това да се случва!! Въпроса ми беше дали да продължа да излизам с тази жена или окончателно да се отдръпна от нея или да правим секс докато тя не се откаже.

Просто престани да се виждаш с омъжената,кажи й че приключвате и толкова,спал си с милфка евала,но спри!
    А колкото до приятелката ти,не й казвай,съгласен съм с теб,че истината в такива ситуации се казва само ако може да ти донесе нещо добро,ако ще подобри нещата,а не и когато ще ги развали и ще нарани някой.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Разбира се, че има общо!
    Нали си голям човек, като такъв трябва да понасяш последствията от действията си, включително от това, че си 'намъкваш съсела' наляво-надясно. Да, ще я боли и най-вероятно ще си тръгне, но с нищо не е заслужила да бъде лъгана. Не бъди такъв егоист, гнусно е.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ако те кефи идеята да бъдеш вибратор с повече екстри - ок.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Не говорим за приятелката ми,тя няма нищо общо!! Няма да й кажа,поради простата причина,че тя ще е наранена,ще страда,ще си тръгне и т.н.А аз не искам това да се случва!! Въпроса ми беше дали да продължа да излизам с тази жена или окончателно да се отдръпна от нея или да правим секс докато тя не се откаже.
    Сериозно? Не искаш приятелката ти да бъде наранена, но се чудиш дали да продължаваш да правиш секс с тази жена?!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
    съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.

'стреляй, намъкваш, боцкай, съсела'
    омг
    +

Ще провалиш детството на детето.
    Намери си друго занимание. От това, което сподели, не личи, че си влюбен в нея. Харесваш я, защото ти обръща внимание.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 12:41
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Все си мисля,че това вашето с тази омъжената е любов дотолкова,че сте новопознати,а на нея и се боцка та два не види,за предпочитане с чужди.Ти пък не можеш да се накефиш на това да оправяш готината кака.И двамата сте си забранени.Ти,защото имаш връзка,която май вече ти е стнала безинтересна,което е по-малък проблем и тя,която е омъжена и с дете,но вероятно се е омъжила за някакъв чичко паричко само заради парите му.Все си мисля,че ако например нещата потръгнат и вие проимате една обща връзка в един момент леко ще се поотекчите един от друг и както видимо и двамата сте склонни на изневерени тя ще си намери някой друг тъпкач,а ти ще си намериш друга,на която да го тъпкаш.Та в тоя ред на мисли...от една страна ще развалиш едно семейство прецаквайки и собствената си връзка,но от друга,то семейството вече така и така неофициално си е развалено,а и твоята връзка също.Дали семейството ще се развали от друг,дали връзката ти ще се развали от друга,не се знае,но е видимо,че това рано или късно ще стане.Въпроса е готов ли си ти да бъдеш човека,който ще развали това семейство? Готов ли си да се изправиш срещу последиците?Срещу неодобрението на семейство ти,приятелите ти,родните ти,мъжът и,евентуално някога синът и? Струва ли си това според теб или не? Ами я си представи,че докато я мляскаше в тоалетната беше влязъл и мъжът и.Помисли какво щеше да стане изобщо? Аз знам за някаква подобна история.Станало е цирк Балкански.Баща бие дъщеря си,мъжът и я бие,мъжът и бие любовника и.Брата на мъжа се опитва да я бие,но успява само малко възпрян от баща и.Псувни разправии и те така.
    За щастие аз не съм попадал в реалността на твоята история.Само на сън.Но оттам може би отчасти те разбирам какво ти е тъй като такива ми сънища са били доста реални,но дори и в тях аз нямах гадже.Усещането да откраднеш момента,борбата в теб на твоите принципи и осъзнаването,че ги нарушаваш и вършиш лоши неща.Усещането да се правиш на гост на някоя,с която имате повече от приятелски отношения.Усещането съпругът да се досеща и да те търси да те пребие,а тя да ти показва тайни изходчета,от които да избягаш и да отървеш нея и себе си от проблеми и ти да се измъкваш като пръдня из гащи.Както казах това за щастие в реалността не съм го изживявал,а само в супер реалистични сънища.
    Виждал съм обаче друго в реалността.Незадоволени омъжени с деца.Не лоши хора,но объркани между принципите си и просто животинските инстиктни.И ако ти кажа,че може и да не си единственият,с който го прави зад гърба на мъжа си може би няма да съм далеч от истината.Едвали с тези перверзни погледчета дето ти ги мятала и репликите дето ти ги хвърля си единственият,в който е влюбена и ако не е мъжът и си остава вечно твоя.Та да се върнем на нелошите иначе незадоволени майки.В интернет може и да попаднеш на много такива майки,които търсят безплатен секс.Аз лчино веднъж съм попадал на една такава леко неориентира майка.Има си мъж и дете.В същото време на мястото дето се бяхме събрали тя беше без мъжа и детето си.За сметка на това пък си беше довела някакъв едър пичага дето така и не разбрах дали се бяха запознали в интерент или и бил бивш настоящ.И той за няколко дни няколко думи каза.Осамотяваха се отвреме навреме през деня и през цяката нощ,но уж нищо не правели.Поне така ни обясняваше като се напи здраво,а него вече го нямаше.Била го искала,но не били правили нищо,защото си имала семейство,което не искала да разваля...поне за момента.....В същото време дори пред очите му няколко дни видимо си флиртуваше с мен,постоянно ме заговаряше,търсеше вниманието ми,кокенчише ми,обгърна ме с комплименти,молеше ме да и донасят разни неща и за капак...последната вечер като се напи здраво една не остана гола и юнашки си хвана брат ми за чепа пред очите на гаджето му,която и се води много добра прителка и някога са живели в един блок идеално знаейки,че въпросното му гадже къде не го ревнува от сянката му оправдавайки се че като е по пияна се забавлява по освободено и на другият ден забила през по-голямата част от времето поглед в земята.Иначе в началото даже и респектираше говорейки като доста по-голяма от 22те си,а сега 23 години и се скъсваше да храни гадните курви по света.И впоследствие какво...ами някой страничен наблюдател,спокойно можеше да си я причисли в това число.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Както казах,приятелката ми е отделно от цялата ситуация.Ще се видя с нея тази вечер с омъжената нали и ще решим какво да направим,ако не друго поне да спя още веднъж с нея.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    И после още веднъж, и още веднъж..

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Както казах,приятелката ми е отделно от цялата ситуация.Ще се видя с нея тази вечер с омъжената нали и ще решим какво да направим,ако не друго поне да спя още веднъж с нея.
    многозле.ком
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 12:55
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Не,говорим и за приятелката ти в случая.Това че щяла да бъде наранена и за това ще я предпазваш нея,а не себе си за глупави оправдания.Направил си го казваш.Ако си тръгне по-добре за нея.Ако остане все пак трябва много да се замислиш и да оцениш,че го е направила и оставяш въпросната милфка и други като нея да си се боцкат с други,В противен случай прекратете отношения,с така нареченото ти гадже и си продължи с милфката докато евентуално мъжът и не разбере и не реши да ти строши главата и евентуално да остави благоверната си на спокойствие да си търси други тъпкачи.При това положение може да и да се съберете и да си живеете доволно и щастливо. иии Happy end!
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-04-2015 на 12:59

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си