.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113

Тема: Омъжена?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не,говорим и за приятелката ти в случая.Това че щяла да бъде наранена и за това ще я предшазваш нея,а не себе си за глупави оправдания.Направил си го казваш.Ако си тръгне по-добре за нея.Ако остане все пак трябва много да се замислиш и да оцениш,че го е направила оставяйки въпросната милфка да си се боцка с други,В противен случай прекратете отношения,с така нареченото ти гадже и си продължи с милфката докато евнтуално мъжт и не разбере и не реши да ти строши главата и евентуално да остави благоверната си на спокойствие да си търси други тъпкачи.При това положение може да и да се събере и да си живеете доволно и щастливо. иии Happy end!
    Наистина ли смяташ, че връзка, базирана на сексуално привличане, би била успешна?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ако те кефи идеята да бъдеш вибратор с повече екстри - ок.
    с какви повече екстри?

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Наистина ли смяташ, че връзка, базирана на сексуално привличане, би била успешна?
    защо не?
    Последно редактирано от LadyDi : 03-04-2015 на 13:00
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Абе накрая ще ме хванеш за ...
    то е ясно

Иначе милфката(браво иначе) ще се усети рано или късно и ще те остави, това е почти сигурно
    а ако се бавиш и не казваш нищо на твоята, и тя ще се усети, че има нещо и ще те остави и тя

Така че щом не искаш да казваш на твойта нищо, значи все още имаш чувства към нея и я обичаш
    Тоест по добре докато все още имаш време се откажи от милфката, и си бъди с твойта

Ама ти верно ли твърдиш, че гаджето ти няма нищо общо? СЕРИОЗНО?!

Явно си опериран от онова чувство...абе как му викаха...а, да - съвест! Момичето не заслужава така да ѝ се подиграваш зад гърба. Кво значи, че не искаш да те оставя ама и не искаш да спираш да спиш с омъжената? Как да стане? Нали ти е ясно, че накрая от двата стола ще си на земята.

Казвам ти го като човек, правил много грешки - не си заслужава! Рано или късно ще се прецака всичко и всеки участник в тая история ще бъде потърпевш по един или друг начин, няма даже и да говоря за детенцето, дето с нищо не е виновно - най-много ще го отнесе то!

Затова гледай възможно най-скоро да прекратиш тоя цирк, ако толкова те кефят по-големи какички, си търси такава ама необвързана.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от bonfire Виж мнението
    Ама ти верно ли твърдиш, че гаджето ти няма нищо общо? СЕРИОЗНО?!

Явно си опериран от онова чувство...абе как му викаха...а, да - съвест! Момичето не заслужава така да ѝ се подиграваш зад гърба. Кво значи, че не искаш да те оставя ама и не искаш да спираш да спиш с омъжената? Как да стане? Нали ти е ясно, че накрая от двата стола ще си на земята.

Казвам ти го като човек, правил много грешки - не си заслужава! Рано или късно ще се прецака всичко и всеки участник в тая история ще бъде потърпевш по един или друг начин, няма даже и да говоря за детенцето, дето с нищо не е виновно - най-много ще го отнесе то!

Затова гледай възможно най-скоро да прекратиш тоя цирк, ако толкова те кефят по-големи какички, си търси такава ама необвързана.
    Моралният му компас не е особено стабилен, личи си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Въй,въй хора направо ме стресирахте,абе няма си друг тя в това съм сигурен,мъжа й не е някакъв чичко паричко,а е младо момче,обичат се и всъщност са много хубави заедно.На една възраст са до колкото знам,излизат си и се забавляват.Въпроса е в привличането,което има между нас когато я видя все едно не издържам и трябва да е при мен.До сега говорих с нея,за довечера и се сетих,че имаше една игра на CinemaCity и сега проверих и съм спечелил 2 безплатни билета за кино и й ги дадох,смисъл дадох й кода.Тя ми каза,след филма да се видим и да поговорим за случващото се между нас,ако можела да дойде във вкъщи.Не искам да оставя приятелката си,естествено че имам чувства към нея,тя е мила,умна и сигурно е най-красивото момиче с което съм бил,няма да мога никога отново да имам момиче като нея.Просто омъжената има нещо,което ме привлича,мисля тази вечер като се видим и поговорим,да прекратя отношенията ни,пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    с какви повече екстри?
    наистина ли питаш? :Д

Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
    съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.

'стреляй, намъкваш, боцкай, съсела'
    омг
    Не знаех, че преди съм ти бил изправен фочите.
    Темата не е "чудя се дали да спя с женена".
    Той вече е спал с нея, какво очакваш да му кажа като съвет, повече да не спи с нея?
    Една такава сексуална афера няма да продължи 10 години.
    Жената е с мъж и дете, за мен тя е много по-грешна отколкото автора, той няма дете, а има приятелка, която не се знае до кога ще е такава. Естествено, това не го оправдава, да й изневерява.
    И да му кажа да се спре, каква е гаранцията, че онази няма да си намери друг, който да и обира пайжината???
    Единствено ми е жал за на автора приятелката, за женената въобще не ми е жал, тя се е клела във вярност, тя предава не само себе си и мъжа си, а и детето си.

Ива аз от коментара си не се срамувам, нито пък имам угризения, а още по-малко ме вълнува, на кой съфорумник съм паднал в очите.
    Аз уважавам вашето мнение, уважавайте и вие моето(ако искате).

Град
    Dreamland
    +

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мале, авторе...ти какъв си мухльо без извинение. Поне имай малко чест и се раздели с приятелката си.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Не знаех, че преди съм ти бил изправен фочите.
    Темата не е "чудя се дали да спя с женена".
    Той вече е спал с нея, какво очакваш да му кажа като съвет, повече да не спи с нея?
    Една такава сексуална афера няма да продължи 10 години.
    Жената е с мъж и дете, за мен тя е много по-грешна отколкото автора, той няма дете, а има приятелка, която не се знае до кога ще е такава. Естествено, това не го оправдава, да й изневерява.
    И да му кажа да се спре, каква е гаранцията, че онази няма да си намери друг, който да и обира пайжината???
    Единствено ми е жал за на автора приятелката, за женената въобще не ми е жал, тя се е клела във вярност, тя предава не само себе си и мъжа си, а и детето си.

Ива аз от коментара си не се срамувам, нито пък имам угризения, а още по-малко ме вълнува, на кой съфорумник съм паднал в очите.
    Аз уважавам вашето мнение, уважавайте и вие моето(ако искате).
    Би ли уважил човек, с който майка ти е изневерявала на баща ти?
    Или такива неща не са от значение според теб?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 13:25

Супер фен Аватара на per-dead
    Аз само едно не разбирам - гризе те съвестта, че можеш да развалиш едно семейство, но не те гризе, че си имаш приятелка и и кръшкаш??!!??!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Аз само едно не разбирам - гризе те съвестта, че можеш да развалиш едно семейство, но не те гризе, че си имаш приятелка и и кръшкаш??!!??!
    Съвест??? Какво е това? Може ли да го сложиш в хамбургер с кетчуп и майонеза и да го изядеш?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 13:29

Ами явно да,гризе ме съвестта защото мога да разваля семейството й,а не заради приятелката ми,което е ....тъпо,не се и бях замислил,колко глупаво изглежда и звучи всичко.

Град
    Dreamland
    Ами явно да,гризе ме съвестта защото мога да разваля семейството й,а не заради приятелката ми,което е ....тъпо,не се и бях замислил,колко глупаво изглежда и звучи всичко.
    По-добре късно, отколкото никога. Остави я, всеки да си върви по пътя. Далеч от очите, далеч от сърцето/******.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Аз лично май по-скоро смятам че не.Освен ако не прерастне в любовна връзка,но както казах по назад и двамата сте склонни видимо на кръшкане така че друг е въпроса и да се получи доколко ще е стабилна тази връзка.Или просто ще си изневерявате постоянно криейки един от други и самоубеждавайки се взаимно колко много се обичате ревнувайки се дори от сенките си.И на такъв случай съм попадал.

Иначе обаразно казано си те представям така.Заел си малко считана от доста мъже за женска роля тип ала темата в същият този раздел от женската страна:
    От два стола на земята ...какво да правя ?
    Та подобно на авторката теб още повече те виждам в следната ситуация от два стола та на земята.Хвнал си се с едната ръка за един видимо сигурен клон над пропастта на самотата,който понеже е сигурен не искаш да пуснеш заблуждавайки и самозаблуждавайки се как ако го пуснеш ще се счупи.Но всъщност пуснеш ли го ти ще паднеш в пропастта.С другата си ръка си хванал един съвсем нов клон,който обаче се клати здраво и е много несигурен.Знаеш,че може да се счупи и затова те е страх да пуснеш другият.Защото вторият счупи ли се ти ще паднеш с него и това го осъзнаваш добре.И понеже не искаш да пуснеш нито един от двата клона се самоубеждаваш как така си е супер и тия клони се нуждаят от твоята тежест.Друг е въпроса,че както казах може да стане от двата стола на земята тъй като вторият клон може да се счупи и с тежестта си да те издърпа и теб в пропастта на самотата не и без твоя вина разбира се.Кой те кара да държиш и двата клона?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Въй,въй хора направо ме стресирахте,абе няма си друг тя в това съм сигурен,мъжа й не е някакъв чичко паричко,а е младо момче,обичат се и всъщност са много хубави заедно.На една възраст са до колкото знам,излизат си и се забавляват.Въпроса е в привличането,което има между нас когато я видя все едно не издържам и трябва да е при мен.До сега говорих с нея,за довечера и се сетих,че имаше една игра на CinemaCity и сега проверих и съм спечелил 2 безплатни билета за кино и й ги дадох,смисъл дадох й кода.Тя ми каза,след филма да се видим и да поговорим за случващото се между нас,ако можела да дойде във вкъщи.Не искам да оставя приятелката си,естествено че имам чувства към нея,тя е мила,умна и сигурно е най-красивото момиче с което съм бил,няма да мога никога отново да имам момиче като нея.Просто омъжената има нещо,което ме привлича,мисля тази вечер като се видим и поговорим,да прекратя отношенията ни,пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !
    Себе си заблуждавай колкото си искаш,но това не ти дава право да се опитваш да заблуждаваш и хората във форума.Обича мъжа си ама грънци.Щом се чука с теб не го обича.Ти обичаш гаджето си? Щом се чукаш с други и мислиш как преди да прекъснете отношения искаш да я изчукаш като за последно ама така тайничко без гаджето ти да разбере значи представата ти за любов към някого е...меко казано извратена.Съжалявам,че ти го казвам,но има хора дето заслужават любовта бая повече от разни такива като теб...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Себе си заблуждавай колкото си искаш,но това не ти дава право да се опитваш да заблуждаваш и хората във форума.Обича мъжа си ама грънци.Щом се чука с теб не го обича.Ти обичаш гаджето си? Щом се чукаш с други и мислиш как преди да прекъснете отношения искаш да я изчукаш като за последно ама така тайничко без гаджето ти да разбере значи представата ти за любов към някого е...меко казано извратена.Съжалявам,че ти го казвам,но има хора дето заслужават любовта бая повече от разни такива като теб...
    Многословен си, но съм съгласна с теб.

Град
    Варна
    наистина ли питаш? :Д
    Ам питам, да. Защото не виждам авторът да може да предложи други екстри, освен вибраторските, та се чудех какво точно визираш

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ам питам, да. Защото не виждам авторът да може да предложи други екстри, освен вибраторските, та се чудех какво точно визираш
    ами, вибраторът няма как да й гали егото /и другото нещо също :Д/, няма присъствие, аура... не ми идва думата ;д, няма език :Д

Град
    Варна
    ами, вибраторът няма как да й гали егото /и другото нещо също :Д/, няма присъствие, аура... не ми идва думата ;д, няма език :Д
    да, ама връзката с вибратора няма как да се усложни емоционално

Ако е толкова незадоволяема ще си купи зайче с ушички.
    Иначе има допълни ексри да.Да и подарява билети за кино,да я води по ресторанти,евентуално да и плаща сметките,да се правят,че са влюбени,да и прави комплименти,да я занимава,когато и е скучно и т.н

Пълен с екстри съм
    Но вече 2 часа говоря с нея и се чувствам прекрасно,нямам търпение да я видя отново,не е изневерявала на съпруга си до сега,просто съм прекалено настойчив,искам я,в 11 свършва с киното и след това е с мен!!

История ала "Ани Владимирова". ком

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си