.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113

Тема: Омъжена?

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ако те кефи идеята да бъдеш вибратор с повече екстри - ок.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ако те кефи идеята да бъдеш вибратор с повече екстри - ок.
    с какви повече екстри?

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Наистина ли смяташ, че връзка, базирана на сексуално привличане, би била успешна?
    защо не?
    Последно редактирано от LadyDi : 03-04-2015 на 13:00
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    с какви повече екстри?
    наистина ли питаш? :Д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    наистина ли питаш? :Д
    Ам питам, да. Защото не виждам авторът да може да предложи други екстри, освен вибраторските, та се чудех какво точно визираш
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ам питам, да. Защото не виждам авторът да може да предложи други екстри, освен вибраторските, та се чудех какво точно визираш
    ами, вибраторът няма как да й гали егото /и другото нещо също :Д/, няма присъствие, аура... не ми идва думата ;д, няма език :Д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Все си мисля,че това вашето с тази омъжената е любов дотолкова,че сте новопознати,а на нея и се боцка та два не види,за предпочитане с чужди.Ти пък не можеш да се накефиш на това да оправяш готината кака.И двамата сте си забранени.Ти,защото имаш връзка,която май вече ти е стнала безинтересна,което е по-малък проблем и тя,която е омъжена и с дете,но вероятно се е омъжила за някакъв чичко паричко само заради парите му.Все си мисля,че ако например нещата потръгнат и вие проимате една обща връзка в един момент леко ще се поотекчите един от друг и както видимо и двамата сте склонни на изневерени тя ще си намери някой друг тъпкач,а ти ще си намериш друга,на която да го тъпкаш.Та в тоя ред на мисли...от една страна ще развалиш едно семейство прецаквайки и собствената си връзка,но от друга,то семейството вече така и така неофициално си е развалено,а и твоята връзка също.Дали семейството ще се развали от друг,дали връзката ти ще се развали от друга,не се знае,но е видимо,че това рано или късно ще стане.Въпроса е готов ли си ти да бъдеш човека,който ще развали това семейство? Готов ли си да се изправиш срещу последиците?Срещу неодобрението на семейство ти,приятелите ти,родните ти,мъжът и,евентуално някога синът и? Струва ли си това според теб или не? Ами я си представи,че докато я мляскаше в тоалетната беше влязъл и мъжът и.Помисли какво щеше да стане изобщо? Аз знам за някаква подобна история.Станало е цирк Балкански.Баща бие дъщеря си,мъжът и я бие,мъжът и бие любовника и.Брата на мъжа се опитва да я бие,но успява само малко възпрян от баща и.Псувни разправии и те така.
    За щастие аз не съм попадал в реалността на твоята история.Само на сън.Но оттам може би отчасти те разбирам какво ти е тъй като такива ми сънища са били доста реални,но дори и в тях аз нямах гадже.Усещането да откраднеш момента,борбата в теб на твоите принципи и осъзнаването,че ги нарушаваш и вършиш лоши неща.Усещането да се правиш на гост на някоя,с която имате повече от приятелски отношения.Усещането съпругът да се досеща и да те търси да те пребие,а тя да ти показва тайни изходчета,от които да избягаш и да отървеш нея и себе си от проблеми и ти да се измъкваш като пръдня из гащи.Както казах това за щастие в реалността не съм го изживявал,а само в супер реалистични сънища.
    Виждал съм обаче друго в реалността.Незадоволени омъжени с деца.Не лоши хора,но объркани между принципите си и просто животинските инстиктни.И ако ти кажа,че може и да не си единственият,с който го прави зад гърба на мъжа си може би няма да съм далеч от истината.Едвали с тези перверзни погледчета дето ти ги мятала и репликите дето ти ги хвърля си единственият,в който е влюбена и ако не е мъжът и си остава вечно твоя.Та да се върнем на нелошите иначе незадоволени майки.В интернет може и да попаднеш на много такива майки,които търсят безплатен секс.Аз лчино веднъж съм попадал на една такава леко неориентира майка.Има си мъж и дете.В същото време на мястото дето се бяхме събрали тя беше без мъжа и детето си.За сметка на това пък си беше довела някакъв едър пичага дето така и не разбрах дали се бяха запознали в интерент или и бил бивш настоящ.И той за няколко дни няколко думи каза.Осамотяваха се отвреме навреме през деня и през цяката нощ,но уж нищо не правели.Поне така ни обясняваше като се напи здраво,а него вече го нямаше.Била го искала,но не били правили нищо,защото си имала семейство,което не искала да разваля...поне за момента.....В същото време дори пред очите му няколко дни видимо си флиртуваше с мен,постоянно ме заговаряше,търсеше вниманието ми,кокенчише ми,обгърна ме с комплименти,молеше ме да и донасят разни неща и за капак...последната вечер като се напи здраво една не остана гола и юнашки си хвана брат ми за чепа пред очите на гаджето му,която и се води много добра прителка и някога са живели в един блок идеално знаейки,че въпросното му гадже къде не го ревнува от сянката му оправдавайки се че като е по пияна се забавлява по освободено и на другият ден забила през по-голямата част от времето поглед в земята.Иначе в началото даже и респектираше говорейки като доста по-голяма от 22те си,а сега 23 години и се скъсваше да храни гадните курви по света.И впоследствие какво...ами някой страничен наблюдател,спокойно можеше да си я причисли в това число.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Както казах,приятелката ми е отделно от цялата ситуация.Ще се видя с нея тази вечер с омъжената нали и ще решим какво да направим,ако не друго поне да спя още веднъж с нея.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    Както казах,приятелката ми е отделно от цялата ситуация.Ще се видя с нея тази вечер с омъжената нали и ще решим какво да направим,ако не друго поне да спя още веднъж с нея.
    многозле.ком
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 12:55
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    И после още веднъж, и още веднъж..

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Абе накрая ще ме хванеш за ...
    то е ясно

Иначе милфката(браво иначе) ще се усети рано или късно и ще те остави, това е почти сигурно
    а ако се бавиш и не казваш нищо на твоята, и тя ще се усети, че има нещо и ще те остави и тя

Така че щом не искаш да казваш на твойта нищо, значи все още имаш чувства към нея и я обичаш
    Тоест по добре докато все още имаш време се откажи от милфката, и си бъди с твойта

Ама ти верно ли твърдиш, че гаджето ти няма нищо общо? СЕРИОЗНО?!

Явно си опериран от онова чувство...абе как му викаха...а, да - съвест! Момичето не заслужава така да ѝ се подиграваш зад гърба. Кво значи, че не искаш да те оставя ама и не искаш да спираш да спиш с омъжената? Как да стане? Нали ти е ясно, че накрая от двата стола ще си на земята.

Казвам ти го като човек, правил много грешки - не си заслужава! Рано или късно ще се прецака всичко и всеки участник в тая история ще бъде потърпевш по един или друг начин, няма даже и да говоря за детенцето, дето с нищо не е виновно - най-много ще го отнесе то!

Затова гледай възможно най-скоро да прекратиш тоя цирк, ако толкова те кефят по-големи какички, си търси такава ама необвързана.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от bonfire Виж мнението
    Ама ти верно ли твърдиш, че гаджето ти няма нищо общо? СЕРИОЗНО?!

Явно си опериран от онова чувство...абе как му викаха...а, да - съвест! Момичето не заслужава така да ѝ се подиграваш зад гърба. Кво значи, че не искаш да те оставя ама и не искаш да спираш да спиш с омъжената? Как да стане? Нали ти е ясно, че накрая от двата стола ще си на земята.

Казвам ти го като човек, правил много грешки - не си заслужава! Рано или късно ще се прецака всичко и всеки участник в тая история ще бъде потърпевш по един или друг начин, няма даже и да говоря за детенцето, дето с нищо не е виновно - най-много ще го отнесе то!

Затова гледай възможно най-скоро да прекратиш тоя цирк, ако толкова те кефят по-големи какички, си търси такава ама необвързана.
    Моралният му компас не е особено стабилен, личи си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Въй,въй хора направо ме стресирахте,абе няма си друг тя в това съм сигурен,мъжа й не е някакъв чичко паричко,а е младо момче,обичат се и всъщност са много хубави заедно.На една възраст са до колкото знам,излизат си и се забавляват.Въпроса е в привличането,което има между нас когато я видя все едно не издържам и трябва да е при мен.До сега говорих с нея,за довечера и се сетих,че имаше една игра на CinemaCity и сега проверих и съм спечелил 2 безплатни билета за кино и й ги дадох,смисъл дадох й кода.Тя ми каза,след филма да се видим и да поговорим за случващото се между нас,ако можела да дойде във вкъщи.Не искам да оставя приятелката си,естествено че имам чувства към нея,тя е мила,умна и сигурно е най-красивото момиче с което съм бил,няма да мога никога отново да имам момиче като нея.Просто омъжената има нещо,което ме привлича,мисля тази вечер като се видим и поговорим,да прекратя отношенията ни,пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !

пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !

Град
    Dreamland
    +

Въй,въй хора направо ме стресирахте,абе няма си друг тя в това съм сигурен,мъжа й не е някакъв чичко паричко,а е младо момче,обичат се и всъщност са много хубави заедно.На една възраст са до колкото знам,излизат си и се забавляват.Въпроса е в привличането,което има между нас когато я видя все едно не издържам и трябва да е при мен.До сега говорих с нея,за довечера и се сетих,че имаше една игра на CinemaCity и сега проверих и съм спечелил 2 безплатни билета за кино и й ги дадох,смисъл дадох й кода.Тя ми каза,след филма да се видим и да поговорим за случващото се между нас,ако можела да дойде във вкъщи.Не искам да оставя приятелката си,естествено че имам чувства към нея,тя е мила,умна и сигурно е най-красивото момиче с което съм бил,няма да мога никога отново да имам момиче като нея.Просто омъжената има нещо,което ме привлича,мисля тази вечер като се видим и поговорим,да прекратя отношенията ни,пък ако спя още веднъж с нея ще е само бонус за мен !
    Себе си заблуждавай колкото си искаш,но това не ти дава право да се опитваш да заблуждаваш и хората във форума.Обича мъжа си ама грънци.Щом се чука с теб не го обича.Ти обичаш гаджето си? Щом се чукаш с други и мислиш как преди да прекъснете отношения искаш да я изчукаш като за последно ама така тайничко без гаджето ти да разбере значи представата ти за любов към някого е...меко казано извратена.Съжалявам,че ти го казвам,но има хора дето заслужават любовта бая повече от разни такива като теб...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Себе си заблуждавай колкото си искаш,но това не ти дава право да се опитваш да заблуждаваш и хората във форума.Обича мъжа си ама грънци.Щом се чука с теб не го обича.Ти обичаш гаджето си? Щом се чукаш с други и мислиш как преди да прекъснете отношения искаш да я изчукаш като за последно ама така тайничко без гаджето ти да разбере значи представата ти за любов към някого е...меко казано извратена.Съжалявам,че ти го казвам,но има хора дето заслужават любовта бая повече от разни такива като теб...
    Многословен си, но съм съгласна с теб.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мале, авторе...ти какъв си мухльо без извинение. Поне имай малко чест и се раздели с приятелката си.

Супер фен Аватара на per-dead
    Аз само едно не разбирам - гризе те съвестта, че можеш да развалиш едно семейство, но не те гризе, че си имаш приятелка и и кръшкаш??!!??!

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Аз само едно не разбирам - гризе те съвестта, че можеш да развалиш едно семейство, но не те гризе, че си имаш приятелка и и кръшкаш??!!??!
    Съвест??? Какво е това? Може ли да го сложиш в хамбургер с кетчуп и майонеза и да го изядеш?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 13:29

Ами явно да,гризе ме съвестта защото мога да разваля семейството й,а не заради приятелката ми,което е ....тъпо,не се и бях замислил,колко глупаво изглежда и звучи всичко.

Град
    Dreamland
    Ами явно да,гризе ме съвестта защото мога да разваля семейството й,а не заради приятелката ми,което е ....тъпо,не се и бях замислил,колко глупаво изглежда и звучи всичко.
    По-добре късно, отколкото никога. Остави я, всеки да си върви по пътя. Далеч от очите, далеч от сърцето/******.

Пълен с екстри съм
    Но вече 2 часа говоря с нея и се чувствам прекрасно,нямам търпение да я видя отново,не е изневерявала на съпруга си до сега,просто съм прекалено настойчив,искам я,в 11 свършва с киното и след това е с мен!!

Пълен с екстри съм
    Но вече 2 часа говоря с нея и се чувствам прекрасно,нямам търпение да я видя отново,не е изневерявала на съпруга си до сега,просто съм прекалено настойчив,искам я,в 11 свършва с киното и след това е с мен!!
    Да,викаш не е изневеряла.Преди теб може просто да не знаеш.А иначе тя и с теб не му изневерява.Просто някоя и друга целувчица.Топваш и го лекичко и то не целият а само главичката.Културен си при изпразването и ако капне някоя капчица нежно я забърсваш със ароматизирана салфетка. Егати! Та това не е никаква изневяра.Нито тя изневерява на мъжът си,нито ти на гаджето си.Вие просто сте приятелски настроени един към друг и добронамерено се обгрижвате за да не ви е скучно през студените зимни дни...

История ала "Ани Владимирова". ком

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си