- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омъжена?
омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.
'стреляй, намъкваш, боцкай, съсела'
омг
Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 12:41
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не знаех, че преди съм ти бил изправен фочите.
Темата не е "чудя се дали да спя с женена".
Той вече е спал с нея, какво очакваш да му кажа като съвет, повече да не спи с нея?
Една такава сексуална афера няма да продължи 10 години.
Жената е с мъж и дете, за мен тя е много по-грешна отколкото автора, той няма дете, а има приятелка, която не се знае до кога ще е такава. Естествено, това не го оправдава, да й изневерява.
И да му кажа да се спре, каква е гаранцията, че онази няма да си намери друг, който да и обира пайжината???
Единствено ми е жал за на автора приятелката, за женената въобще не ми е жал, тя се е клела във вярност, тя предава не само себе си и мъжа си, а и детето си.
Ива аз от коментара си не се срамувам, нито пък имам угризения, а още по-малко ме вълнува, на кой съфорумник съм паднал в очите.
Аз уважавам вашето мнение, уважавайте и вие моето(ако искате).
Добре, според теб какво трябва да направя, да го мразя, да го потроша от бой, да го убия, да чета конско на майка си?????
След като майка ми е взела такова решение, аз съм длъжен да се съобразя с него, както родителите ми, толкова години са се съобразявали с мен и не са ме спирали от нищо!
Какво са направили родителите ми си е техен проблем, аз нямам право да ги съдя, нито пък хората с които те са имали афера, примерно....
Да, аз лично съм имал такава връзка, отначало всичко беше само секс, но правехме толкова хубав секс пасвайки си на 100%, че и двамата се влюбихме един в друг. Всичко си беше идеално, не сме се карали, не сме имали дразги, разбирахме се, както се вика само с поглед....
Това че ти не си имала такава или не си искала да имаш, защото моралния ти компас не ти позволява, не означава, че това е невъзможно!
Последно редактирано от VinDiesel : 03-04-2015 на 15:23