.
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Тема: Омъжена?

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    Не говорим за приятелката ми,тя няма нищо общо!! Няма да й кажа,поради простата причина,че тя ще е наранена,ще страда,ще си тръгне и т.н.А аз не искам това да се случва!! Въпроса ми беше дали да продължа да излизам с тази жена или окончателно да се отдръпна от нея или да правим секс докато тя не се откаже.
    Не,говорим и за приятелката ти в случая.Това че щяла да бъде наранена и за това ще я предпазваш нея,а не себе си за глупави оправдания.Направил си го казваш.Ако си тръгне по-добре за нея.Ако остане все пак трябва много да се замислиш и да оцениш,че го е направила и оставяш въпросната милфка и други като нея да си се боцкат с други,В противен случай прекратете отношения,с така нареченото ти гадже и си продължи с милфката докато евентуално мъжът и не разбере и не реши да ти строши главата и евентуално да остави благоверната си на спокойствие да си търси други тъпкачи.При това положение може да и да се съберете и да си живеете доволно и щастливо. иии Happy end!
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-04-2015 на 13:59
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си