- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омъжена?
Добре![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не знам дали е тролска тема или не.Дали ако не е автора има проблем или просто е искал да се похвали пред форума как му се е отдало да чука по възрастна от него милфка надявайки се че тука целият форум ще му ръкопляска.За всеки случай понеже знам че пожеланията ми понякога ловят,ако историята му си е съвсем истинска му пожелавам мъжа на милфката и приятелката му да разберат всичко с най-големи подробности във възможно най-скоро време.А после...да става каквото трябва да става...
А LadyDi ти като си толкова сигурна,че темата е тролска все пак ключът и гумичката не е като да не са и в твоите ръце.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хипотетичен сценарии, женени от 15 години, от 8-9 секса е 5-6 тласъка веднъж-дваж в месеца, жената не иска да се разделят за доброто на децата. При положение, че мъжът не я чука, лошо ли е да си потърси секс навън?
Може тя да е станала скучна домакиня за него, да не го подкрепя и като цяло да не стимулира нито егото му, нито либидото му, и той да няма никакво желание за секс с нея :д
Пък ^ може да е обратното, но във всички случаи комуникацията куца, и не са се разбрали кой какво иска, и се появяват изневери :Д
иначе, лошо няма, сексът си е секс :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да,за това си избираш наскоро омъжени от 2-3 години,на по 27-28 !
Трябва също и да знае,че на живи хора се дават само нечетен брой цветя.
Хипотетично ако жената толкова се е размислила за децата си ще говори с мъжа си по този проблем.Хипотетично ще ги изчака първо да пораснат и да си поемат своя път в живота преди да прави глупости,защото не се одържала и хипотетично един мъж може да го прави бая по-дълго време в годините от една жена,но хипотетично винаги може да си изневеряват и да си помпат егото чрез външни хора....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Само не разбрах кой и е гледал детето докато се въргаля с теб и къде е бил мъжа и по това време?
Това е наше възприятие и то не от всички, в някои държави пък точно се държи на четния брой.
Това е като хоризонталното и вертикалното клатене на глава, за "да" и "не", в Австрия например е обратно на нашето.
Ами ние попринцип сме в България и едното е знак,за който сме навъпреки на целият свят,а другото си е ритуал и традиция.То в Япония пък беше станал дипломатичен скандал и че Барак Обама си дал палтото на някаква японка,защото и е станало студено и я бил докоснал.
Но все пак поста не беше отправен към мен.Всичко си зависи и от възприятията на Марина по темата.![]()
Добре, де, айде кажете ми сега - как от тролска тема достигнахте до цветя, поклащане на глави, Япония и Обама? :ддд Убивате ме!
Карам за София и пристигам във Варна.![]()
Развалихте ми темата!
Между другото наистина не се бъзиках за темата,ама явно някаква вина бях почувствал преди ден два,затова реших да пиша,но ми мина вече.
Не се чувствам виновен.
:* Мерси,малчугани.