- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го прави?
Здравейте! Тази година съм в ново училище и на първия учебен ден, видях, че и момчето което харесвам е в това училище. С него се познаваме от преди(тренирахме заедно). Първата седмица всичко беше супер. Говорехме си, той се закачаше с мен... И после едно момиче му издрънка, че го харесвам. От този момент нататък всичко се промени. Преди 1-ят час дойде при мен и ми каза "О, тайната ми обожателка" и продължаваше да се дразни с мен цял ден. Мислех, че ще спре, но той продължи. Започна да говори зад гърба ми, а аз от моя страна спрях да му говоря, но и той не изразяваше голямо желание да общува с мен. До преди около месец ми казваше Дявол, което пак не можах да разбера. Какво толкова е станало? Вмомента изобщо не си говорим, което е доста гадно, защото преди си говорехме наистина много. Той и сега продължава да говори зад гърба ми... Нарича ме кокошка, тъпачка и кой знае какво още.
Въпроса ми към вас е защо според вас би го правил и как бих могла да спра това?
Без хейт!![]()
Според мен го прави защото е гъз
Как можеш да спреш това? Аз бих направила следното - отивам при него и със супер шеговит тон му заявявам - ако се държиш така с всяка своя "тайна обожателка" ще си остарееш и умреш девственИли нещо подобно.
После му обясни, че го харесваш , като приятел и че не си вярвала, че може да е такъв пуяк и да се държи толкова тъпо, само защото някоя си му е казала, че ти го харесваш. Ако беше истински пич, щеше да дойде и да те пита вярно ли е и да ти каже очи в очи можеш ли да се надяваш или не.
Просто отнеси нещата на бъзик, за да си оправите отношенията и поне приятели да сте, а колкото до харесването и т.н. моя съвет е да си намериш някой друг, защото тоя определено е дечко и явно не е за теб
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
(Аз съм TheUgliestGirl) Избрах си този ник защото...не знам всъщност.Но така или иначе сега си направих нов профил. Относно до самочувствието- наистина не е кой знае колко голямо, не се смятам за най-красивата, но гледам да не го показвам пред другите, защото знам че някои хора ще го използват срещу мен. Всеки мой познат би ти казал, че имам.
Последно редактирано от Anonymous2712 : 03-05-2015 на 19:19
Даа, момчетата могат да се държат много детински понякога. Вероятно и той те харесва, но го е срам да признае.![]()
Че той си е дете. Какво очакваш, все още не знае какво се случва.
Направо си е повярвал, като е разбрал че го харесваш. Лапешка история.
Много тъпо парче е... Ама и момиче което му го е издрънкало това, не отстъпва. Освен това което каза TheDeath, другия вариант е да го игнорираш, до толкова, че да се правиш, че за теб не съществува. Подминаваш го. Така ще му стане безинтересно и ще (би трябвало да) спре.
Или те харесва и не е дорасъл да ти го каже като човек и затова се закача с теб принципно на тази възраст подхода е със закачки , обиди дори и някой път се стига до едно две рамена , другото предположение е ,че просто той е идиот ,който е видял ,че нямаш самочувствие и иска да трупа репутация пред някоя наконтена кифла .
Разговорите не винаги означават нещо конкретно.Като е разбрал,че го харесваш започва да се държи като задник понеже мисли,че ще се издигне в очите на останалите,а ти ще го искаш все повече,играе го неглиже и ти ще му пуснеш и после няма да те погледне и няма да спре да се хвали.Обаче ти не си направила така,хванало го е яд понеже е тъпак,харесай си някой друг...тоя е лайно.Край на историята.
-Forget the bullshit,cuz somebody loves you-