.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

кандидатстудентски изпити

Здравейте!
    Мога ли да попитам дали някой знае възможно ли е 1 КСИ да важи и за друг университет?
    Примерно ако ида на КСИ изпит във Варна мога ли да използвам оценката си и за София/Пловдив/Стара Загора и т.н.?
    Ясно ми е че всеки университет си има изисквания и че ако 1 КСИ на определен университет важи и за друг то 2я губи пари ама ми казаха, че имало и такава опция та реших да попитам дали информацията ми е правилна
    Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    В болшинството от случаите (всички, които аз знам) е невъзможно да държиш изпит за прием в един университет, а оценката ти да важи за друг.
    Схемата е ясна, да вземат 30-100лв от изпит. Всички познати обикаляха страната на пробни и основни изпити в различните университети.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Мисля, че може само ако кандидатстваш във филиал на същото уни в друг град.
    Иначе не става, няма нищо общо между изпитите на СУ примерно и УНСС, съответно и не може да караш само един за двата.

careless
    Guest
    КСИ във Варна важи само за Варна. (Специално в твоя случай.)

Супер фен Аватара на tireheb
    а може ли да бачкам охрана на паркинг ама да взимам заплата като за директор на международния валутен фонд

А може ли да се правя на остроумен, а всъщност да съм слабоумен...

Мисля, че попитах съвсем човешки и беше напълно излишно да се правиш на интересен. Споделиха ми, че преди 2год е имало такава опция, та реших да разпитам дали и сега съществува нещо подобно.

Благодаря ви все пак за отговорите

Понеже става въпрос за Варна , съвсем скоро ще ходя на предварителен изпит във ВИНС-а , казаха ми че за него е нужно да научиш въпросите от книжката ( с примерните задачи ) , и те следователно ще са и въпросите на изпита.. има ли нещо вярно в слуха, който съм чула ?

Цитирай Първоначално написано от Tamarra Виж мнението
    Понеже става въпрос за Варна , съвсем скоро ще ходя на предварителен изпит във ВИНС-а , казаха ми че за него е нужно да научиш въпросите от книжката ( с примерните задачи ) , и те следователно ще са и въпросите на изпита.. има ли нещо вярно в слуха, който съм чула ?
    Има, една моя позната учи там и ми беше казала, че 80% от въпросите на изпита са същите от книжката.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Вярно е, дума по дума са копирани, но има и въпроси, които ги няма. Поне над 4,50 ще изкараш ако ги знаеш.

Страхотноо ! .. Книжката я пререшавам за n-ти път вече, така че, да се надявам на хубава оценка .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Успех
    На електронен ли ще си или писмен?

Благодаря ! .. Електронен ще бъде .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си