Здравейте,снощи направих огромна грешка.Бях на заведение с най-добрия ми приятел и цялата компания,винаги съм си го прегръщала и съм го държала за ръка и близо до себе си,но снощи когато правех това ми беше повече от приятно.Дори не бях пила алкохол,бях напълно трезвена и постоянно го докосвах,и го притисках към себе си,говорех му глупости на ухото,но той си мислеше,че се бъзикам.Много често оставам да спя в тях,защото той живее сам в центъра и ми е по-удобно да остана при него,отколкото да си хващам такси и да се прибирам сама.Цялата вечер не спирах да му казвам,колко искам да се прибираме вече и да си лягаме,той само ми се смееше,но в крайна сметка го убедих да не ходим на дискотека,а да се приберем.Не знам какво ми стана,никога не съм гледала на него по този начин,когато се прибрахме той каза,че много му се спи и щял да си ляга.Казах му,че ще спя при него защото не искам сама на дивана и когато легнах при него,се опитах да го целуна,а той се отдръпна,първо ми отказа,но след това не естествено.Отначало почти не смееше да ме докосва,виждах че е притеснен и объркан.Правих един от най-добрия секс в живота си,отново и отново,след това той просто се обърна и заспа,дори не ме целуна..сутринта излезе за лекции и не ми е звънял повече.Побърквам се,дали съсипах приятелството ни?? Не знам какво да правя,като го видя,какво да му кажа?