Аз лично на няколко пъти като теб съм била доста силно привлечена от момчета ,които са по-нежни, внимателни , мили , грижовни , ноооо не съм спала с тях ! Иначе и аз като теб харесвам мъже ,които са сериозни , настоятелни и имат твърд характер , със свое мнение , доминиращи . Но понякога така се случва . А ти ми изглеждаш ето такава - обичаш да става по твоето и много объркана в момента , дори бих казала незнаеща какво иска . Щом не искаш да си с него защо не се стегнеш сестро и да седнеш да говориш с него на четири очи и да му кажеш как си се почувствала нея вечер . Кажи му ,че не знаеш какво точно е било в главата ти ,но просто си била привлечена и си мислила за момента . Мисля ,че ако е такъв ,какъвто си го описала ще те разбере . Но предварително остани сама със себе си и разсъждавай над това дали действително не искаш да си с него. От друга страна приятели с привилегии не е лоша идея , зависи само от това дали го искате . Но трябва да знаеш,че рано или късно един от двамата ще се влюби . Успех все пак ;р