Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
Голям кавалер, ти да спиш на дивана…
Определено трябва да седнете и да поговорите за снощи. Съответно да се изясните за в бъдеще. Може да си имате и само сексуална връзка, но според мен ти вече си влюбена в него...
На дивана спя,защото имаше приятелка до преди месец и аз когато оставах спях на дивана и просто ми стана навик да спя там.
Не мога да говоря с него за снощи,даже телефона си изключих,сега пък ме е страх,ако ми се обади какво да му кажа? Определено не съм влюбена в него!!
Може би малко преувеличих с това,че ми е най-добрия приятел,като цяло колкото и кофти да звучи,приятели имам когато имам нужда от тях,а не когато те имат нужда от мен.Той е просто момчето,което ме кара да се усмихвам,когато ми е самотно,когато няма мъж в живота ми,той е до мен винаги.Не мога да съм влюбена в него,защото не е мъжът с когото бих искала да бъда,той е твърде мил,твърде внимателен и твърде много ми върви по гъза.Винаги прави каквото му кажа буквално,дори наскоро разбрах,че е излизал с едно момиче,което определено не го заслужава,аз познавам поне 7 момчета,които са били с нея и побеснях и му го казах,той дори не ми се противопостави,можеше да каже,че я харесва или нещо такова,а той просто каза "Не знаех,че е такава,щом не ти е приятно няма да излизам с нея",не искам мъж който изпълнява каквото му кажа.
Винаги прави всичко,което аз кажа,освен снощи,когато в началото беше притеснен,но след това беше груб и нежен,нямаше нищо общо с момчето,което познавам беше един от най-добрите ми партньори,знаеше кога какво как,без да му казвам,доминираше поне веднъж в отношенията ни и това ми хареса,но ме притеснява,че може да си е помислил нещо повече.
Ох,объркана съм от една страна искам да е мил с мен,исках да ме целуне след снощи и да ме прегърне,но и искам да е груб и да ми казва,аз какво да правя,но не мога да говоря с него сега.Чувствам се,виновна заради случилото се снощи.