Аз съм имал подобна ситуация. Тя бад гърл, аз срамежливото момче. Тя незнайно как се влюби в мен, но аз така и не можах да си обясня защо тя ме харесва, и въпреки, че имах чувства я нараних със своята несигурност.
Поуката за авторката, никога не се знае, не казвай, че знаеш кога си влюбена Според мен за твоята ситуация има 2 варианта:
Просто си искала да изпиташ малко нежност, просто секс, нищо повече. Но ако беше така, не мисля че сега щеше да мъдриш всичко това, което води към вариант 2.
Ти изпитваш някакви чувства. Не ти е ясно защо, той не е точно твоя тип, но както казах ако си мислиш, че можеш да се влюбиш само в един тип момчета...жестоко се лъжеш. Според мен по-скоро на теб не ти харесва тази черта, че е послушник. При всички положения, говори с него и не се самозалъгвай, в момента с това което пишеш лъжеш само себе си, че "нямаш никакви чувства". Момичето за което написах ми каза "аз съм просто едно момиче, което иска нежност и любов".
И се замисли се как би гледала на него, ако не беше такъв послушник. Щеше да говориш друго нали?