.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

е, като не те кефи момчето, не те кефи, не се насилвай излишно да го харесваш, щом не е твоят тип и т.н.;
    щом не те търси може би и той не иска връзка с теб.

а ако раздрънка на всички, смятай какъв човек е и трябва ли ти в живота.
    естествено, че ако го направи, в замяна можеш ти да раздрънкаш, че има доста малка пишка и е свършил за 3 минути
    чиста работа, а
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    а ако раздрънка на всички, смятай какъв човек е и трябва ли ти в живота.
    естествено, че ако го направи, в замяна можеш ти да раздрънкаш, че има доста малка пишка и е свършил за 3 минути
    чиста работа, а
    Хахахаха нали

Но иначе все още не ме е потърсил де,нито аз него.Явно приключихме,снощи минах за малко през заведението където се събира компанията,поздравих ги и почти никой не ми говореше,той не беше там де,но много странно ме гледаха всички и дума не ми казаха.Единия подметна някакъв коментар,за това как коментирали сексуалния ми опит и "оргиите" нямам идея защо го каза това,но не му обърнах внимание.Тръгнах си и отидох на клуб с други приятели,но беше изключително странно,винаги ми се радват изключително много,а сега едва ли не ме игнорираха.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Проблема на много жени.Ама да е добър,но не прекалено,ама да е лош,но не прекалено.
    Иначе тези неща за промяната в приятелите може просто да си си ги втълпила.Може да поразпиташ лекинко и за какво иде реч де. Ако е такъв за какъвто го изкарваш не вярвам да разкаже на всички какво сте правили.Не може дори и толкова да го е хванало яд,че не му споменаваш нищо,но пък от друга страна може да му се е приискало да си излее душата пред някого,а сега просто да го е срам заради случилото се.
    Ако са подразбрали нещо можеби просто им се е щяло да те попитат дали не си го е измислил,но да ги е било срам или да им е било притеснено,да не ги помислиш за клюкари или пък просто да им е било изрично споменато от него да не си отварят устите за да не му се разсърдиш.
    Изясни се първо със себе си,а след това се изясни и с него.Като си по-отраканата няма лошо ти да подхванеш темата.Ама не в стил: "Кажи,че е било случайно,всичко си остава назад,забравяме го или няма да ми видиш очичките повече"Бъди внимателна,предразположи го хубаво и си изяснете отношенията.Първо обаче се изясни със самата себе си за да не му даваш евентуално само напразни надежди.Може просто да е решил,че си била пияна,че си била много разгонена тогава и такива ми ти работи и затова просто да се притеснява да говори на тая тема с теб.А хората около теб щом са ти подхвърляли,че можело да тръгнеш с някой от компанията гледайки към него,явно са виждали отношенията ви или пък дори още повече.Подозирали са или дори са знаели нещо.Поради това може и да се е получила тази ситуация на игнор и подмятания ако евентуално нещо им е споделено.От незнанието как да говорят пред теб и как да няма обидени.А онзи сигурно е по отворен и вероятно му е струвало хиляди усилия да си държи езика зад зъбите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си