Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
На мен и другите две с местна упойка, т.е. бъркат ти в гърлото с две големи игли и после те режат с ножица и скалпели вътре, а да не говорим каква брутална болка и кръвотия. С ножицата се опитваха да ми срежат двете сливици, щото се бяха страстнали.
Абсолютно същото и при мен.

Бях с местна упойка (какви са тия екстри с пълна? :Д) в Пирогов, при шеф на УНГ отделение. Такъв ужас никога не съм изпитвала. Бяха ми се срастнали сливиците, той дърпаше, режеше, аз всичко си усетих. Започнах да повръщам кръв през носа, сълзи се стичат, а през цялото време ти повтарят "дръж си устата отворена!". Накрая, като станах от стола ми отмаля и за малко да не падна, беше ми много лошо, та ме сложиха на една маса да ме поливат със студена вода и т.н., докато се съвзема. :Д

Не плюеш много кръв /поне аз не плюх. След 2 или 4 часа май беше те карат да започнеш да пиеш много студена вода. Колкото по-бързо започнеш да пиеш и колкото повече пиеш, толкова по-бързо ще се възстановиш. Затова си донеси много шишенца с вода.

Беше ми изтръпнал целия врат и много ме болеше, и ми дадоха болкоуспокояващи само веднъж. След около 6 часа отново ме заболя жестоко и си обикалях отделението с абокат в ръка съвсем самичка да искам още болкоуспокояващи, ревеейки, но никой не ме отрази. :Д Прекарах си ноща с още 3-ма в стаята, плачейки и пиейки вода.

Пожелавам ти успех и бързо възстановяване, но не е красиво и определено няма да е просто дискомфорт.