.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: "ТЯ"

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    бе като цяло се размекнах, не съм себе си
    Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Писах и в аск като мишка, но просто исках да говоря с нея по какъвто и да е начин.

Симпатяга. Абсолютно не е ирония.
    Ходи си на театър и все ще я засечеш; стане ли, вече я заговаряш с каквото ти хрумне. Гледай все пак да пропуснеш "Как си?" например и като цяло опитай хем да избягваш лексиконските въпроси, хем да стоиш далеч от излишното оригиналничене.
    Препоръчвам ти да не се напрягаш първо да се сприятелявате. В смисъл бъдете си донякъде близки, проявявай любопитство (така или иначе ще е съвсем искрено), подхвърляй тук-там по нещо и за себе си, но недей да се стараеш да изграждаш истинска емоционална близост. Това е за по-късно, ако евентуално успееш в намеренията си + в случай че избързаш има доволна вероятност да станеш безинтересен като момче. Компанията ти може да й допада много, но... просто е твърде възможно да си подлееш сам вода по тоя начин (не го казвам със 100% убеденост ест; не знам каква е въпросната мадама най-малкото). В повечето случаи привлича, когато момчето 'минава на червено', т.е без да опитва предварително да си подсигури успеха максимално. Клише, но... каквото и да правиш, запази си същността. В друг случай бих предложила промени на черти, които би било добре да се изчистят, но ми изглеждаш интелигентно момче. Ясно е, че си я харесал много; не бъди следващ тип обаче и не се съобразявай на 200% с нея. В края на краищата, за да сте заедно и да сте готини, трябва да има баланс и тя също да лапне въдицата достатъчно.
    Последно редактирано от paradosou : 03-06-2015 на 22:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си