Здравейте! Искам да споделя за моя проблем, защото искам най-накрая да получа някакво странично мнение. Значи, проблемът ми е, че не изпитвам физическо удоволствие от секса. Водя полов живот от две години, в момента съм с втория си партньор (с предишния пак същата работа откъм вагинален секс). При оралнен секс всичко е както си трябва, даже повече, от това, което може да се желае - справя се страхотно и ме кара да свършвам по няколко пъти един след друг. Дойде ли обаче време за секса, въпреки, че психически се настройвам и ми е хубаво, физическото удоволствие отсъства. Чела съм в нета, но там са изброени неща, които просто не се отнасят за мен:
1. Достатъчно ме предразполага, отпусната съм достатъчно, не се притеснявам и т.н. Желанието си го има, притеснението отсъства на хиляда процента.
2. Не е проблемът в размера. Както казах, и с бившия ми приятел, и с настоящия въпросът е един и същ. Размерите са нормални, нищо необичайно. И тук всичко е както трябва.
Възможна ли е намалена чувствителност на влагалищните стени? Често ли се среща?
Общо взето, като физически изпитвам само - вътре-вън, вътре-вън и притискане от време на време. Това е. И не е като да правя секс от малко време, че да ми е рано да изпитвам удоволствие. Той знае за всичко, казвала съм му и сме говорили за това, но просто не намирам решение.
Благодаря!