- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя на среща?
Здравейте, предстои ми среща,но не знам какво да правя. Много съм срамежлива и не знам за какво да говоря и стават паузи в разговора. Ще ми кажете ли някоя тема за разговор, която може да се се обсъжда дълго или как да се отпусна. Благодаря предварително![]()
паузите в разговора не са чак толкова лошо нещо - така знаеш, че това не е човекът за теб
ако не можете да водите гладък разговор с него, то тогава няма и смисъл да се занимавате. доказано бракове се разпадат след време заради липсваща, или неудовлетворителна комуникация, всичко останало е до време...
пий една вода преди срещата, и си напомни, че си красиво момиче, че си заслужава да бъдеш харесвана, заради това което си. не се панирай.
някакви специфични теми няма как да се предложат, защото ние не знаем твоите, или на момчето интересите.
питай го някакви неща - какво му харесва, от какво се интересува, защо.. хората обичат да говорят за себе си и да бъдат слушани. разбира се, включвай се и ти. хората обичат и отворени хора, които без страх споделят за себе си и не им се налага да им се вадят думите като с ченгел от устата.
нещо, което винаги е приятно да се обсъжда, са някакви забавни истории, които са ти/ви са се случили. музикални вкусове, хубави филми и книги, училище.. спортове, ако щеш - примерно какво обичаш да спортуваш, защо
не го мисли толкова, ще се справиш
и нещо като на шега:
^не знам на колко си години, но не го приемай насериозно, просто много исках да го публикувам![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
handjob, blowjob винаги помага ако няма какво да си кажете вече.
Това че разговора е спрял,не значи че е кофти среща.Не може пък и да не млъкваш.Бутни тая бариера със страха от мълчанието и ако човекът с който ще излизаш е твой тип нещата ще провървят от самосебе си.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Егати, значи аз нямам шанс да намеря истинската любов, тъй като винаги се спичам и се получават паузиТова са пълни глупости, изпрати едното притеснение в разпад на брака и проваляне на живота, твоя, на партньора и на бъдещите ви деца...... Няма лошо в тишината или паузите, понякога хората спират да говорят за да погледат заедно пейзажи, себе си и т.н. както казах и от притеснение се случва.
Към авторката. Тъпо звучи, но просто не се притеснявай и остави нещата малко по течението, не ги мисли толкова. Глупаво е да си направиш листче с теми за който да говорите. Гледай да показваш интерес и да го създаваш, вместо само да отговаряш на негови въпроси примерно, разпитвай го и ти него. Така се създава разговор. Обикновено работи много добре.
>>DjBelev<<
На първа среща паузите са съвсем нормално нещо. Не ги слушай тези, където ти казват, че има ли паузи с човека нищо няма да излезе.
Универсална тема за разговор с някого няма. С всеки може да се водят различен тип разговори, според това, от какво се интересува дадения човек, от мястото на което сте и от това до колко сте си близки. Ако ти е първа среща с него най-добре си говорете за някакви общи и приятни неща. Сподели нещо за себе си и го попитай за нещо свързано с него. Пускай и по някоя шега от време на време за да не заприлича разговора на разпит. След като го опознаеш темите за разговор сами ще си дойдат.
е, не..
имам предвид ако супер зле върви разговора, и нищо не могат да си кажат и само се мълчи, това не е добър знак..
нормално е да има някакви замълчавания, или дори да има малко притеснение, пак показва някаква емоция и дори е сладко.
но все пак е наистина неловко ако по-голямата част от разговора са само паузи, и разговорът не може да тръгне гладко.
все пак разговорите са важно нещо, ако сега не могат да ги проведат както трябва, защо да се хващат изобщо..
говоря за така нареченото "кликване" с човека.. смятам че ако не "кликваш" с човека веднага, няма особен смисъл да се занимаваш с него. естествено, това е просто моята перспектива. колкото момичета, толкова и мнения
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Е то ако разговора е чак толкова зле, че две думи да не могат да си кажат надали въобще ще се стигне до среща. За да я е поканил пича и тя да се е съгласила явно са си разменили поне няколко изречения и са преценили, че и на двамата ще им е интересно като се видят.