Здравейте,преди няколко месеца си счупих крака и ми се налагаше да си стоя само вкъщи.Нямаше какво да правя по цял ден и започнах да играя всякакви игри.Играех най-вече CS,защото я бях играл като по-малък,имаше едно момиче в играта и аз с децата все я бъзиках нещо,дадох й скайпа си и тя ми писа.Тогава започнахме да си пишем по цяла нощ и цял ден,оказа се че е омъжена има син на почти 2 годинки,беше наистина доста красива,оказа се и че живее близо до родителите ми.Чата се превърна,във видео разговори и продължи повече от месец.Усетих,че на нея й е наистина приятно да си пишем,даже повече от това и реших да прекратя разговорите ни. Продължих да играя CS,когато виждах,че е там винаги излизах,тя ме попита защо се държа така и аз й обясних,че сме прекалили,че има добър мъж,който наистина е пич,имам общи познати с него,разликата в годините ни е 5г. Тя се съгласи с мен,че сме прекалили и всичко приключи.Аз живеех в центъра с приятелката си,която беше заминала при родителите си за няколко дни,бях сам с приятелите ми,пихме повече и решихме да отидем на парти,не знам откъде ми щукна да й пиша.Писах й във фейсбук къде е,тя ми отговори,че е навън с приятелки в едно заведение,което се оказа на 2 улици под нас,казах й след 10 мин да е отпред да я видя.Отидох там и тя беше там,беше толкова красива,явно беше и пила няколко коктейла повече,защото не спираше да се смее,не можех да отделя поглед от нея,беше невероятна.Казах й,ако иска да дойде с мен,някъде където е доста по-забавно и тя каза добре,дори не очаквах да се съгласи,взе си нещата и отидохме вкъщи.Започнахме отново с разговорите,пиехме вино и аз я целунах,просто исках да го направя,тя ми отвърна в началото,но след това се отдръпна и каза,че не може да направи нещо такова,аз я притиснах към себе си,и й казах че не я карам да прави нищо и я целунах отново,този път не се отдръпна и не каза нищо,прекарахме нощта заедно,беше уникално,никога не бях спал с по-голяма жена от мен.Тръгна си към 6 сутринта,след това не ме потърси повече от седмица.След това ми обясни,че това не може да се повтори,че е грешно,че обича съпруга си.Нямаше какво да направя,не искам да развалям семейството й.След около месец и повече,бях в едно заведение с приятели преди да отидем на дискотека и тя беше там със съпруга си и приятели.Тя ме видя и се усмихна леко,имах чувството че сърцето ми спря,отидох до тоалетна малко да се успокоя от емоциите,когато излизах в коридорчето между тоалетните тя беше там и ме чакаше усмихна ми се отново и ми каза "Здравей,хубавецо",не помня колко бързо я бях дръпнал в тоалетната и я целувах и прегръщах,каза че ще ми се обади да се видим отново.След това видях,че съм блокиран навсякъде и не я потърсих отново.Снощи влязох в Steam и видях,че е там писах й и тя ми написа само "Не мога да пиша",влязох в играта където ми написа само "Скоро!"
Не знам какво да правя всичко това е изключително грешно,а не мога да спра да мисля за нея,какво да правя побърквам се,искам да е до мен,искам целувките й,усмивките й..Какво да направя?