- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви намерения има към мен според вас ?
Здравейте, преди време започнах да си пиша с едно момиче, което е по-голямо от мен с 3 години. След време започнахме да излизаме, но не много често, защото тя учи в София, а аз в Монтана. Както и да е. С времето започнах да си я харесвам и една вечер след като излизхме, и си я изпратих реших да я целуна, но не ми стигна смелост, защото е по-голяма от мен. Прибрах се в пансиона (защото не съм от Монтана) и веднага и написах във фейсбуука, да излезе за малко пред тях, защото съм забравил нещо, тя ме попита какво е и й обясних. Отговора и беше да не се разкарвам до тях а просто другия път да не се чудя, а да действам. От тогава до сега сме излизали 3 пъти , но пак нямах смелост. Добрата новина е, че я попитах какви са й намеренията към мен и дали би тръгнала с мен, отговора й беше, че е за (смисъл, че би тръгнала с мен), но сме излизали едва 3-4 пъти (това се случи преди 2-3 седмици). Вече започна да ми праща и целувки като си пишем. Тази седмица в четвъртак трябваше да излизаме, но ми каза, че трябвало да помага на техните и чак вечерта към 8 часа, ще бъде свободна, а аз тогава съм на тренировки. Снощи излизахме и след като се прибрах й писах, че трябва да си поговорим за нещо, което не мога да чакам повече (обясних и че преди сме говорили за това, но ми е казала, че сме излизали едва 2-3 пъти.). Каза ми, че по-добре днес да излезем, за да си поговорим на живо, а не във фейсбуука. Хубаво, ама сутринта щяла да ходи при баба си на гости и следобяд щяхме да излизаме, но не. Преди час някъде ми каза, че ще се забави и ще се прибере по-късно, а тогава щяла да излиза с приятели. И така излизахме само в сряда и снощи. Прави ми впечатление, че вече не ми праща и целувки от 3-4 дни, което ме притеснява, щото тамън бях почнал да си мисля, че ще се получат нещата. Разбрали сме се последно за утре да излизаме, но тогава е и 8-ми март и съм планирал да и подаря букет, но след това нали трябва да проведем разговора, което ме притеснява да не се чувства притисната и да не ми каже истината.
Според мен нарочно ми каза оня ден и днес, че не може да излезе, но пък от друга стара винаги така реагирам ;д.
Дайте някъв съвет, какво да я питам утре, че да разбера по-добре какви намерения има към мен. Горе-долу съм обяснил всичко, за да се разбере закакво иде реч
ПП: Аз съм на 16, а тя на 19
Стига с тоя фейсбук, защо в днешно време разчитате и предпочитате да си чатите… Правилно ти е казала за фейса, а ти когато си й казал, че си забравил нещо е трябвало, да не й казваш какво. Трябвало е да отидеш, да я притиснеш до себе си и да я целунеш.
Какво очакваш от нея, след като ти е казала да я целунеш, а ти още не си?
Момичето те харесва, но няма да те чака цял жвот, да събереш смелост. Излизаш с нея и още щом я видиш, правиш това, което ти казах по-горе. Ако се вайкаш постоянно от факта, че е по-голяма от теб, връзката ви ще е кратковременна, ако се стигне до там де.
Действай и успех!
Директно я целуни следващия път.
Сега отлагаш целувката супер много време, утре секса, в други ден няма да имаш смелост да направиш нещо друго или да я защитиш, и т.н.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Окей, мерси за отговорите. Относно фейсбуука, пишем си, защото тя като си замине за София (студентка е там), а аз съм си в Монтана това е единствения начин да комуникираме
Аз лично предпочитам разговор по телефона, но ти си знаеш..