Преди 8 месеца,започнах да излизам с различна компания весели хорица,беше ми приятно,нямаха нищо общо с досегашните ми приятели и се чувствах добре.Сякаш мога да бъда себе си,не беше нужно,винаги да "гледам от високо",имам приятелки с които съм с тях от години,но те се промениха и аз покрай тях.Говоря финансово,външно и така нататък и съм окей с този начин на живот,но просто исках нещо по просто и за това започнах да излизам с друга компания.Бяхме около 10 човека постоянно заедно,6 момчета и 4 момичета,наскоро се бях разделила с приятеля си с когото бяхме доста дълго време и исках промяна.Момчетата в компанията се опитаха да ме свалят,но аз просто им показах,че не съм заинтересована.С едно от момичетата станахме доста близки приятелки още в началото,започнахме да правим почти всичко заедно,чувахме се постоянно,говорехме постоянно,може да се каже,че почти се преместих в тях,защото тя живее сама,а аз с родителите си и се забавлявахме много.Едната вечер,започнахме да говорим за връзките си,за мъжете си,за секс и аз й обяснявах,колко съм уморена от всичко това да се боря за някой мъж,за това как са неблагодарни (все пак бях пила и "мразех" мъжете в този момент) когато тя ме целуна,не се дръпна и й отвърнах.На следващия ден не говорихме за това,до вечерта когато целувките продължиха отново и отново и прераснаха в нещо повече,което ми харесваше.Започнахме да спим заедно,беше ни хубаво,всичко продължи около 2 месеца,когато тя ми каза,че ме обича и че е влюбена в мен,тогава просто всичко приключи.Не мога да имам връзка с жена,не мога да съм влюбена в жена,харесвам мъже,обичам мъжете,не мога да обичам жена.Започнах да я игнорирам,тя започна да ме търси,да иска да говорим,помоли ме да отида в тях и всичко се повтори.Тогава окончателно сложих край на отношенията ни,след което тя явно не можа да го преживее,разказа на всички какво се е случило.Не можех повече да погледна тези хора в очите.
Проблема е,че това не ми се случва за 1ви път,когато бях на 18 имах отново "връзка" с момиче,беше доста по-дълга и доста по тайна,никога не се разбра,тя на никога не каза нито аз,но сега се случи отново и започвам да се притеснявам,означава ли,че съм бисексуална или лесбийка ?