.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    JohnnyCashDatedMyMom
    Guest

Уролог- документи?

Здравейте, първо, не знаех в кой раздел да публикувам темата, затова се извинявам, ако не на място.
    Та, по същество-нуждая се от консултация с уролог. Наскоро навърших 18 години(м), но през целия си живот не съм ходил при такъв лекар, а искам да оставя времето на 'Мамо, имам проблем..' назад, затова пиша тук*. Не знам от какви документи се нуждая, за да посетя гореспоменатия вид лекар и какви такси да очаквам да платя(понеже съм разглезен и никога не съм се занимавал с такива псевдо-бюрократични неща). Затова ако някой знае или може да ме упъти с някой линк, ще съм ви много благодарен.
    *Знам, че вероятно мога да се осведомя и някъде другаде, но анонимността на форума ме накара да го избера.
    ПП: Ако пък и някой знае къде практикуват такива хора във Велико Търново, ще съм им допълнително благодарен.
    Поздрави.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отиваш първо при джипито. Ако си ученик, си освободен от потребителска такса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

JohnnyCashDatedMyMom
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Отиваш първо при джипито. Ако си ученик, си освободен от потребителска такса.
    Здрасти.
    Добре, ученик съм, но уча в друг град(В.Т.), а личната лекарка практикува в родния ми град. Това ще представялва ли някакъв проблем?

Град
    пространството на Дисе
    Не, правиш временен избор за 8 месеца.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

JohnnyCashDatedMyMom
    Guest
    Наистина се извинявам, но не съм запознат с процедурите- какво означава да направя временен избор? Когато отида при личната лекарка да й кажа, че става дума за друг град? И предполагам тя ще ми даде някакво направление(което, между другото, важи за всички клиники/лекари, които са описани- в случая уролози- а не само за един кабинет например?) ?

Град
    пространството на Дисе
    Отиваш при лекарката, която си избрал да ти е джипи, взимаш един формуляр за временен избор и го попълваш. Трябва да си носиш и синята здравноосигурителна книжка.
    Направлението ти важи само за лекари, работещи със здравната каса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си