.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Парола! Спешно!

Хора помагайте! Преди няколко дни някой ме беше влезнал във фейсбук и ми беше сменил паролата. Аз си я смених, само че не помня каква е. И проблема идва от там, че не знам тази и на e-maila. Излезнах от феисбук от лаптопа и сега не мога са влезна. Влязла съм от телефона, но от там ми иска старата, за да я сменя, а не я знам. Не знам колко ми разбрахте обясненията, но главното е,че не мога да вляза във феисбук и ако излезна от телефона, няма да мога да влезна от никъде. Мога ли да разбера отнякъде паролата си на абв-то, за да мога да сменя тази на феисбук? или мога ли отнякъде да си видя направо паролата за феисбук?
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Не лъжи толкова глупаво. Излизаш от телефона и след това можеш да влезеш само с номера, отделно могат да ти пратят новия пас пак на телефона.

Не лъжа. И как става това с изпращането на новата парола, че не ми е ясно?

Честно да ти кажа не съм сигурна какво трябва да те посъветвам, защото не обясни добре нещата! Или пък аз не разбрах? Няма значение! Ако някъде си записала паролата или пък е еднаква с тази на някоя друга социална мрежа, то ти много лесно ще я откриеш! По-добре използвай еднакви пароли за всичко! Направи си нов Facebook и нов имейл адрес, и им сложи еднаква парола! Паролата си я запиши някъде(поне на 5 места!) и готово! Надявам се да съм ти била полезна!

Супер фен Аватара на JDeel
    Сещай се, че когато си забравиш всичките пароли се превръщаш в който и да е случаен човек дето не ти знае паролите. Дали може всеки случаен човек дето не ти знае паролите да ти влезе в профилите?

Въпреки това браузърите обикновено записват паролите някъде, или поне тия за настолни компоти... и ако са били така настроени. За мобилните идея си нямам. Ако през браузъра не се сдобиеш с парола, търкаш си профила и започваш всичко отначало. Човек се учи от грешките си

За е-maila си знам паролата, но не знам защо не иска да влезне. И не искам да си правя нов, този ми е много важен, ако не беше,досега да съм си направила. Как мога да проверя в браузъра и има ли някакъв шанс да се е запазила някъде?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Имаш таен въпрос и отговор на АБВ-то.

да знам, само че преди тайния въпрос ми иска рождена дата, а като съм си правила пощата съм написала някоя произволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си