- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- въпрос за всички християни
Всъщност, получава ти се.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Много си добър. Тая роля е точно за теб.
как мога да едитна съобщението да направя да е от друг акаунт ????
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
как го правиш ве
и не ми пращай целувки гейтак![]()
скейт хората ще помислят че аз съм го написал щото е на кирилица а ти пишеш на латиница
ей тъпаци престанете с това ве много сте зле
ami mislih mislih 100 4asa nakraq gi svedoh do zelenta,chervenata i chernata i nakraq sa iznervih i na harabiq izbrah zelenta sig 6toto nai mi haresva kato cvqt ot 3te apuk i pogleda i mi haresva
ти коя си съньовървяч ??
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
де да беше само раздвояване
"мила аз съм цял кукловод"
това беше съобщение от кукловода аз съм само една от пионките
новия завет е писан от хора които описват преживяното с Христос
1. Евангелие от Матей
2. Евангелие от Марко
3. Евангелие от Лука
4. Евангелие от Йоан
ей тия 4 чуляка са я писали
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
еми нали ръката им е била водена от божията ръка
господ да не е сакат че е объркал правописа
скате престани с целувките моля те
крещя с причината че ми е весело когато крещя по улиците например ако съм ударил джакпота от тотото
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
е виж го в гугъл ве да не си малък
https://www.google.co.uk/search?q=bi...7IJsPuUv2kgIgH
и някви религиозни сайтове се оправдават от това само![]()
кажи на господ да ти я намери
ако има безкрайно свободно време и не може да намери време за теб значи сигурно не те обича
![]()