- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Само аз ли имам такъв проблем?
Значи всеки ден ползвам коректор/фдт и задължително всяка вечер си чистя лицето. Първо ползвам мицеларната вода на Микса(не онази с помпата, а новата, която е) като напоявам няколко тампончета от нея, докато видя, че няма мръсотия на тампона(отиват ок.5 такива), но понякога след няколко часа (ако) реша да мина повторно, пак има мръсотия, а последния тампон, с който съм си обтрила лицето е бил напълно чист.. как става тая работа, при положение, че съм си била в къщи, примерно?!
Та всяка вечер след стъпката с мицеларната вода измивам с гела на Лавера. Минавам пак с мицеларна и гледам пак има черно(макар и леко).
После си слагам крем(отново на Лавера). И вече на сутринта преди грима отново слагам от същия крем. Да, ама няколко пъти реших, преди крема, да мина с тампонче от мицеларната и на тампона пак има мръсотия на него и то доста. Как става това и защо?
Дори да си у вас там пак има прах -този прах сигурно полепва. по кожата ти -спокойно не е проблем , с който ще умреш -нали все пак изчистваш мръсотията .
А правиш ли си по-сериозни почиствания, освен с тоя гел? Имам предвид ексфолиант, маска, почистване при козметик? Нали знаеш, че не можеш да си изчистиш фон дьо тена само с тампонче и мицерална вода? Той просто се натрупва в порите и не може да се изчисти всичко толкова лесно. Прави си маски.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5