.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Роакутан

GegoWe
    Guest

Роакутан

Здравейте! Аз съм момче на 16 години и имам проблеми с акнето от 2-3 години може би.Та така де , реших да започна лечение с роакутан и днес минава 1 седмица от както започнах.Исках да споделя че странични ефекти няма , нито изсъхнала кожа нито напукани устни нито нищо , най много да започнат да избиват някой пъпки но това е нормално
    Така че ако някой го е страх от лекарството , смело напред , ефекта винаги е страхотен !!

Супер фен Аватара на paradosou
    От наистина тежките ли ти беше проблемът? Не знам доколко ми е актуална информацията, но имам смътни спомени, че съм чувала, че това се прилага в много сериозни случаи и почти винаги има странични ефекти, пък били те и изцяло проявяващи се в тялото, т.е без видими признаци.
    Последно редактирано от paradosou : 03-08-2015 на 10:40

GegoWe
    Guest
    Не е от най-тежките случай , но акнето е в тежка форма , а на 16 години момче , не е особено приятно да има акне , и така след 2-3 години пробване на всичко , прибегнах до роакутан
    А за страничните ефекти , още има време , ще пиша тук как се развиват нещата , но за сега всичко си е както преди , освен че акнето поотихна леко

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от GegoWe Виж мнението
    най много да започнат да избиват някой пъпки
    Е това не е ли уж лекарство , което трябва да ги лекува, не да избиват от него?

Въглехидратите задействат много функции в тялото свързани с хормоните, мастната секреция и пъпките. Би било добре да се изключат всички храни с бяло рафинирано брашно, рафинирани масла, хидрогенирани масла (абсолютно вредно... добре е тотално да бъдат изключени от менюто), бързи въглехидрати като картофи, бял ориз, царевица; млечните продукти. Набляга се предимно на храни, приготвени на пара, варива, зеленчукови салати, риба, плодове и мед. Все едно си на НВД.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си