Здравейте, срам не срам се престраших да пиша тук. Става дума за момиче с което се познаваме от отдавна, но просто така стана, че станахме много близки в последствие. С времето аз започнах да я заобиквам и сега постоянно ми е в главата. Работата е там, че като цяло съм много пасивен и премислям всичко така да се каже на дълго и широко и не мога да се престраша да и кажа какво изпитвам към нея, понеже когато съм и намеквал за чувствата си тя постоянно като че ли ми натяква че сме много добри приятели и до там, може би това е така защото преди година - 2 от прищявка е спала с някого и роди(всички знаем поговорката веднъж като се опариш после се пазиш), но на мен намеренията изобщо не са ми такива, смисъл може да се каже че я обичам... Знам, че това е от пубертета и така или иначе ще отмине, макар и почти винаги ми казват, че отдавна съм пораснал на акъл... Та по темата с нея не се виждаме често понеже сме в различни училища и само по тоя тъпия фейсбук... а и аз как да го кажа съм с натоварено ежедневие(училище, тренировки в къщи домашни и станало вечер и лягам). Абе като цяло до някъде аз съм си виновен, но не знам какво да правя.