- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бивши изляния
На всеки би му било приятно да знае, че там някъде има човек, който все още го е грижа, въпреки, че е минало някакво време, въпреки, че уж и двамата са започнали нов живот.
Аз лично се интересувам от бившите си, не от всички, но от двамата, с които съм имала сериозни връзки, интересува ме дали са добре, ако има някакъв проблем искам да им помогна, защото както и да са завършили нещата все пак аз съм отделила години от живота си на тези хора, неуважение спрямо собственото ми време би било просто да забравя, че съществуват. Не досаждам, не се натягам да съм приятелка, просто от време на време намирам начин да науча как са и какво се случва. С единия се разделихме преди повече от 7 години, за това време сме се чували не повече от 5 пъти, но все пак от общи познати знам как е и съм се постарала да знае, че ако има нужда бих помогнала. Нищо повече обаче, нито секс, нито емоции, нито някакви опити нови - просто от уважение към споделеното време бих изслушала проблемите и би помогнала колкото мога
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....